Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Borzasztóan...

Mit tegyek? Borzasztóan aggódom! Részletek lent.

Figyelt kérdés

14hónapos kislányom vasárnap lázas volt.Elmentem vele hétfőn dokihoz,aki többek közt Cataflam cseppeket írt fel neki,napi 3*10cseppet.Hétfőn délben és este kapott 10cseppet,ma pedig reggel és délben 10cseppet.Este már nem mertem neki adni,ugyanis azt vettem észre,hogy alig volt ma pisije.Délelőtt még csak-csak volt egy kevés a pelusban,de délután szinte semmi.És a Cataflam cseppek papírján ez áll : Néhány ritka, vagy nagyon ritka mellékhatás, amely súlyos is lehet:a vizelet mennyiségének súlyos csökkenése (a veseműködés zavarainak tünetei).

Holnap nem lesz doki,majd csak csütörtökön.MIT TEGYEK??? Nagyon aggódom! Kérlek segítsetek! Köszönöm

2010. febr. 2. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én mennék az ügyeletre,komolyan mondom...úgyhogy öltöztesd fel és menjetek be.Ha tényleg kevés a pisije és nem ivott kevesebbett én mennék..ha leáll a veséje...várhatsz a dokira:S És ne oltsatok le de láttam egysmást, anyukám ápolónő ^^

Szorítok nektek,majd írd meg mivolt:))

2010. febr. 2. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is menjetek az ügyeletre,ne várj semennyit.Jobbulást!
2010. febr. 2. 20:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is vinném, mindenképp ! Jó, hogy nem adtad tovább !

Remélem, nem lesz semmi gond!

2010. febr. 2. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
hát reméljük nincs semmi gond.én is elvinném,de minimum felhívnám az ügyeletet.majd ird meg lécci mi lett.jobbulást,és nyugi,ilyenkor az a leg roszabb ha pánikolsz.
2010. febr. 2. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Vidd el orvoshoz, mondjuk én cataflam cseppet még nem adtam, de most kaptunk sumetrolimot és rá volt írva, hogy napi 1-2 liter folyadékot kell elfogyasztani szedésekor. Nem volt ilyesmi írva a cataflamnál és lehet nem kapott elég folyadékot? Mert amikor nekem a 9 hónapos beteg volt, azt mondta az orvos 1-1,5 litert el kell fogyasztania naponta (ebben persze minden benne van, nemcsak víz) Úgyhogy tizennégy hónaposnak már lehet vízből kell ennyi.
2010. febr. 2. 21:41
 6/10 anonim ***** válasza:
A láz miatt is lehet kevesebb,főleg ha többet izzad. Én nem vinném most az ügyeletre,próbálnám jó sokat itatni most este,és szerintem rendeződik a dolog. De kívülállóként könnyű ilyet mondani,lehet,ha mi járunk így,azért csak betelefonálnék,hogy mi legyen,nagyon aggódós vagyok egyébként.
2010. febr. 2. 21:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítő válaszát! Kihívtam tegnap este az ügyeletes orvost,megvizsgálta.Nincs semmi gond,csak a Cataflamot nem szedheti a pici,jó sok teát kell vele itatnom és mivel még szopizik,azt mondta a doki,hogy minnél többször szoptassam! Köszi szépen mégegyszer mindenkinek!
2010. febr. 3. 07:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Második vagyok.Jaj,de jó,hogy nincs komoly baj!!!!Jobbulást!
2010. febr. 3. 08:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2010. febr. 3. 08:25
 10/10 anonim ***** válasza:
^^ örülök,hogy jól van babu:))
2010. febr. 3. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!