Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? A kamaszlányom ide akarja költöztetni a barátját.

Figyelt kérdés

17 éves a lányom, az egyik barátja szintén. Aki történetesen fiú, még nem tlálkoztam vele, csak képről láttam, de tipikus szépfiú, izomagy, tetkókkal, belőtt hajjal, a lányom meg pont az ilyeneket szereti. A fiú felhívta őt, hogy összebalhézott az anyjával (még a lányomnak sem emlitette, hogy miért), az meg kidobta otthonról, szóval neki nincs hol laknia perpillanat, és bajban van. Aztán persze megkérte a lányomat, hogy maradhatna-e nálunk pár napot....ő meg persze lélekszakadva rohant és könyörgött, hogy engedjük meg ,hiszen "az xy bajban van és nekem segítenem kell rajta"

A férjem hallani sem akar róla, hogy egy idegen fiút beköltöztessünk a lányunk mellé, és én is kétségek közt őrlődöm, főleg azért, mert a fiút a lányom szobáján, pontosabban ágyán kivül sehol nem tudnánk elszállásolni, és valahogy nagyon nem tetszik nekem a gondolat, hogy ők majd egy ágyban, aztán Istentudja mi történik...

Nem tudom mit tegyek, tehetetlen vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?

Előre is koszi. 42N

2014. dec. 28. 18:08
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Nem irtam, hogy jo a viszonyunk.

Persze nem rossz, de volt, hogy csalodtam benne, mert ugy ereztem, jobb annal a kapcsolatunk hogy ezt, meg azt tegyen, es ne mondja el

2014. dec. 28. 19:22
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
És nem egyértelmű számodra, hogy nemet mondj?
2014. dec. 28. 19:23
 13/27 anonim ***** válasza:
80%
Nem azzal van a baj, hogy együtt aludnának az ebben a korban tök természetes, a gáz azzal van, hogy nektek kéne még egy gyereket eltartani, nevelni és napi szinten elviselni.
2014. dec. 28. 19:36
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Én elég szigorú szülő vagyok, de azt azért nem tartom annyira szörnyűnek, ha a 17 éves lányom nemi életet élne.

Na de hogy odaköltöztessen valakit az nonszensz.

Főleg ha még 18 év alatti a srác és eltartandó, az nem így megy. Én egy "elment teljesen az eszed???" kérdéssel rövidre zárnám a problémát. A barát ellátása, lakhatásának a biztosítása nem az én problémám.

2014. dec. 28. 21:35
 15/27 anonim ***** válasza:
13%
Jezusom mintha evekrol lenne szo.. gondolom csak par nap, de gondolom ez senkinek se jutott el odaig, ahova elkene :))))
2014. dec. 28. 21:37
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, és nem a dugás miatt, hanem mert tök idegen a srác.
2014. dec. 28. 21:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
15-ös te eléggé naiv vagy, már ne haragudj. A napokból zoktak hónapok lenni (jaj, még hadd maradjon, jaj, nincs munkája...), meg ki tudja, milyen a srác. Nyilván nem ok nélkül tette ki az anyja.
2014. dec. 28. 21:43
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom ... nekem is van fiú barátom, de a szüleim ismerik őket. Nálunk is szokott aludni a fiú barátom, de mi már 8 éves korunk óta ismerjük egymást, a szüleink is jóban vannak. Például ha az én haverom összeveszne a szüleivel és nem lenne hova mennie, az természetes lenne nekem is és a szüleimnek is hogy ide jönne. De a ti esetetekben ez nem lehetséges, hiszen nem ismered a lányod barátját. Az sem megoldás ha a földön alszik, hisz egész éjszaka nem fogsz ott ülni mellettük, hogy tényleg a földön alszik-e a fiú.
2014. dec. 28. 22:29
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Öccsém barátnője ugyanilyen indokkal költözött oda hozzánk pár napra. Anyu megszánta. Aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy már a szüleimet is ugráltatja, többször beszólt nekik, és eltelt több, mint 2 hét.

Szóltam neki, hogy menjen haza, erre le k..va anyázott, és elküldött az anyámba. Én meg fogtam és kidobáltam a holmiját a ház elé, és a csajt is kirángattam a hajánál fogva. Sosem csináltam ilyet, és azóta se fordult elő, de azt nem engedtem, hogy egy tizenéves hülye liba sértegessen, és a szüleimet ugráltassa, és főleg ne sértegesse őket, úgy, hogy ők tettek neki szívességet.

Én nem engedném. Ha egy ekkora gyereket kidobnak a szülei, annak biztos megvan az oka.

Öcsém barátnőjéről kiderült, hogy hónapok óta mindenféle pasit hordott fel a lakásba, amíg az anyja dolgozott, és pénzért...

2014. dec. 28. 22:33
 20/27 A kérdező kommentje:

Kiderult, azert dobtak ki, mert az anyja osszeszedett egy pasit, aki allitolag valami alvilagi nagykutya (hogy ezt a srac honnan tudta meg, azt nemtudom), es a fiu probalta meggyozni az anyjat, hogy ne, de az hajthatatlan volt, es mondta, hogy valaszthat a gyerek, vagy elfogadja a pasit, vagy mehet amerre lat....

Jelenleg nalunk van a fiu, nagyon megsajnaltam amikor ezt elmeselte, mef amugy is latszik rajta, hogy kivan idegileg..

2014. dec. 28. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!