Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? A kamaszlányom ide akarja költöztetni a barátját.

Figyelt kérdés

17 éves a lányom, az egyik barátja szintén. Aki történetesen fiú, még nem tlálkoztam vele, csak képről láttam, de tipikus szépfiú, izomagy, tetkókkal, belőtt hajjal, a lányom meg pont az ilyeneket szereti. A fiú felhívta őt, hogy összebalhézott az anyjával (még a lányomnak sem emlitette, hogy miért), az meg kidobta otthonról, szóval neki nincs hol laknia perpillanat, és bajban van. Aztán persze megkérte a lányomat, hogy maradhatna-e nálunk pár napot....ő meg persze lélekszakadva rohant és könyörgött, hogy engedjük meg ,hiszen "az xy bajban van és nekem segítenem kell rajta"

A férjem hallani sem akar róla, hogy egy idegen fiút beköltöztessünk a lányunk mellé, és én is kétségek közt őrlődöm, főleg azért, mert a fiút a lányom szobáján, pontosabban ágyán kivül sehol nem tudnánk elszállásolni, és valahogy nagyon nem tetszik nekem a gondolat, hogy ők majd egy ágyban, aztán Istentudja mi történik...

Nem tudom mit tegyek, tehetetlen vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?

Előre is koszi. 42N

2014. dec. 28. 18:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
49%
Azert a 17 eves mar nem olyan kicsi, plusz ha annyira akarjak, ha nem is ott, akkor mashol megtortenik. Szoval szerintem nem ezen fog mulni.
2014. dec. 28. 18:14
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezen fog múlni, hogy összefekszenek vagy sem, de ettől függetlenül nem engedném.

Nektek gyakorlatilag idegen, csak a lányotok ismeri. Még azt se tudjátok, hogy konkrétan miért rakták ki.

2014. dec. 28. 18:16
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Állj a sarkadra! Igaza van a férjednek! A fiú rendezze a dolgait otthon, ha járni akar a lányoddal, akkor mutatkozzon be nálatok, és ismerjétek meg, aztán alakul a dolog.

Gondolom van a fiúnak rokona (nagyszülő, nagybácsi...), vagy ha más nem, haverja, akihez menjen.

2014. dec. 28. 18:41
 4/27 anonim ***** válasza:
71%
Ugye ez kamu kérdés??? Hogy te nem egy 42 éves anyuka vagy az biztos! : "a fiút a lányom szobáján, pontosabban ágyán kivül sehol nem tudnánk elszállásolni, és valahogy nagyon nem tetszik nekem a gondolat, hogy ők majd egy ágyban, aztán Istentudja mi történik.."
2014. dec. 28. 19:03
 5/27 anonim ***** válasza:
90%

Pontosan... én is pont erre gondoltam, hogy előbb aludna a srác a nappali padlóján, mint kapásból a lányom ágyában. Fel sem merülne bennem, hogy máshol nem alhat.

De előbb kideríteném, hogy miért dobták ki otthonról. Áthívod, leülsz vele beszélgetni, aztán majd döntötök, hogy aludhat-e pár napot a kanapén vagy a földön a nappaliban.

2014. dec. 28. 19:06
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Lássuk csak, milyen érvek szólnak ellene:

- nem ismeritek a fiút egyáltalán, számotokra idegen

- nem férne el

- nyilván a ti pénzetekből élne meg a fiú, nem a lányotokéból, azaz csak számotokra teher, de nektek nagyon

Kíváncsi lennék, min balhéztak össze annyira, hogy az anyja kirakta otthonról.

2014. dec. 28. 19:10
 7/27 A kérdező kommentje:
A nappali egyben a haloszobank a ferjemmel, megis hova rakjuk, kozenk??
2014. dec. 28. 19:12
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

A földre... mint már írták.

De ha ilyen menő erős izmos gyerek, akkor maga is talál szállást.

2014. dec. 28. 19:15
 9/27 A kérdező kommentje:

Allitolag (bar en errol nem tudok) ok szinte mar legjobb baratok hosszu ideje, es a sracnak egyertelmu volt hogy a lanyomat keresi.

En nem ugy tudtam, hogy o a legjobb baratja...

2014. dec. 28. 19:16
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan "jó" viszony van köztetek a lányoddal, hogy azt sem tudod, hogy ki a legjobb barátja, akkor ő hogyan várja el, hogy egy idegent befogadjatok?
2014. dec. 28. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!