Mikor ideális külön szobába költöztetni a babát?
Pici fiam júliusban tölti be az első életévét.
Születésétől a hálószobánkban alszik, a saját agyában. Nappal nem itt, hanem a szobajanak szánt szobában alszik, szintén kezdetektől.
Lassan szeretném berendezni neki a birodalmát, hogy teljes mértékben elfoglalhassa a szobáját.
Úgy veszem észre, kijött nála a szeparacios szorongás, úgyhogy most elbizonytalanodtam ebben a külön szobában.
Egyébként meg vagyok győződve arról, h éjjel zavarjuk az álmát a mocorgasunkkal. Az is bizonyítja ezt h pl. ha a párom nincs itthon éjszaka, akkor már sokkal nyugodtabban alszik a baba (ő elég hangos ember, még a levegőt is hangosan veszi, horkol, stb).
Mi a véleményetek, nehéz lesz ezt a lépést a nyáron meglépnünk?
Aki hasonló helyzetbe volt, annak hogy alakult a különköltözés?
Köszi mindenkinek, előre is! :-)
Ebben (is) szerintem minden gyerek más, de saját tapasztalat: 4,5 hós fiunk ma éjjel először aludt a saját szobájában, eddig a hálónkban de saját ágyban.
Hát, rég aludt ilyen nyugodtan és sokáig... nekem rossz volt hogy nem szuszog mellettem de valószínűleg mi zavartuk őt.
Szerintem ideális az, ha a kórházból már egyből a saját kis ágyacskájába megy a saját szobájában.
Szerintem nyomassátok, amíg még nem késő! Nehezebb lesz, mint egy éve lett volna, de most már ugye késő bánat. Hajrá:)
Mivel viszonylag távol van egymástól a két szoba, ezért azt kizártnak tartottam, h újszülöttként külön tegyem.
A párom kicsit másként vélekedik erről, ő még korainak.tartja, ezért van egy kis hátráltató tényező.
Remélem nem teszek rosszat, és jó lesz a Manómnak a saját kuckó! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!