Mit tegyek ha kamasz lányom szerelmes lett a tanárába aki több mint 20 évvel öregebb nála?
Figyelt kérdés
Úgy tudtam meg,hogy véletlenül meghallottam a telefonbeszélgetését a barátnőjével.Hogyan beszéljem le róla,vagy hogyan segítsek neki?Más még volt ilye helyzetben?2010. febr. 3. 20:11
11/14 anonim válasza:
Hát az én exem akiről fentebb írtam az akkor másfél és három éves gyerekét hagyta maga mögött a lány miatt... De persze azért ez nem ennyire egyszerű, több tényezős a dolog. Nekem is jobban oda kellett volna figyelnem a jelekre... De annyira lefoglalt a két pici, hogy nem láttam.
12/14 anonim válasza:
Én majdnem az összes fiatal férfi tanáromba szerelmes voltam egy ideig, ez normális. Tipikus tini dolog, nem kóros, el fog múlni. Ez olyan, mint amikor valaki valamelyik filmsztárba, vagy énekesbe szerelmes. Nincs semmi jelentőssége, legfeljebb annyi, hogy szívesebben jár arra az órára és szorgalmasabb, esetleg magától jelentkezik felelésre. Sőt én fizika szakkörre is jártam, mert olyan cuki volt a tanár. Ezért lett 96%-os a fizika érettségim :)
13/14 anonim válasza:
A lehető legrosszabb az, ha megmondod neki, hogy ne szeresse! Ezzel 1 nem mész semmire, mert a szívének nem parancsolhatsz, 2 később, amikor már nem csak ilyen plátói szerelmei lesznek, nem fog neked semmit se mondani! És akkor aztán idegesgethetsz naphosszat! Ne, ne mondj neki semmit, a tanárnak úgy is van esze (meg nem pedofil sztem ha már tanár:D), nem fog semmi se történni! És ezzel még az is meglehet, hogy a lányod úgy akarja majd magára hívni a figyelmet, hogy sokkal jobban-szorgalmasabban fog tanulni abból a tantárgyból, vagy akár a többiből is!:)
14/14 Seda97 válasza:
Én jelenleg is fülig szerelmes vagyok egy tanáromba :D sajnos erről nem igazán mi döntünk! Ahogy máshol is olvastam a kamaszkori szerelem természetes és nem mi döntjük el hogy mikor, hol jöjjön!! Sajnos ez van! Ezen segíteni senki sem tud....bár nekem sokat segített Pszichológus (félre értés ne essék, nem ezért jártam oda) Szóval beszélgettem vele, neki egyszerűbb volt elmondani mit is érzek!! Azt is mondják hogy csak fellángolás...de az én esetmeben nem hiszem!! 2 éve tart... :/ ráadásul a legjobb barátom VOLT!! Mert valahonnan tudomást szerzett arról hogy mit érzek iránta és azóta láthatóan kerül :( de talán jobb is így!! :) A lényeg az hogy ezen igazán csak saját magunk tudunk segíteni senki és semmi más!! Én 16 éves vagyok, nem a legbölcsebbik fajtából.De remélem azért valamennyire a segítségére lehettem!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!