Mit tegyek ha kamasz lányom szerelmes lett a tanárába aki több mint 20 évvel öregebb nála?
En is hatodikba iszonyat szerelmes voltam a tanaromba, ugy viselkedtem mint egy gyogyos, es eszre sem vettem,csak most latom, hogy milyen hulye voltam, szerencsere elmult, most 8-os vagyok.
15/L
Utolso vagyok!
Hagyd el fog mulni magatol.
Ha a pasi független akkor nincs semmi gond.
Nekem is volt 18 éves koromban egy pasim aki 20 évvel volt idősebb nálam, a legszebb, legcsodálatosabb szerelmi kapcsolat volt az életemben, és teljesen barátságban váltunk el.
34 éves kétgyerekes anyuka
Ne szólj a lányod dolgába, joga van szerelmesnek lenni.
Amúgy én is szerelmes voltam a tanáromba, plátói volt, és mára szép emlék.
ez csak egy kis rajongás, plátói szerelem :) sztem minden kamaszlánnyal előfordul...majd elmúlik :) csak arra kell odafigyelni, hogy az imádott tanár ne küldjön félreérthető jeleket, ha ilyen hallanál vagy vennél észre, akkor beszélni kell vele (de általában nem fordul elő ilyen és az imádott tanárok csak megmosolyogják az ilyen tiniket)
én is bele voltam zúgva a töritanáromba 15 évesen :D télleg jó pasi volt, dehát tudtam, hogy ez amolyan plátói dolog és inkább vicces volt, mikor kitárgyaltuk a barátnőimmel, de nem vettük komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!