Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy is van ez a zsebpénzzel?

Hogy is van ez a zsebpénzzel?

Figyelt kérdés
Sok szülő nem engedi a gyerekének, hogy azt vegyen a zsebpénzéből, amit akar. Szerintem az nem zsebpénz, az a zsebpénz amiből azt veszi amit akar, mert az az ő saját pénze. Az egyik barátom szülei is ilyenek. Más válaszokból írok: "megdolgoztál a pénzedért? ha nem akkor anyukádnak igaza van", "Kiérdemelted valamivel?", "az a saját pénzed amiért megdolgozol!" Volt rá példa, hogy a szüleim elmentek, és kitakarítottam az EGÉSZ lakást. Hazajöttek adtak 2000 forintot, jövő héten akartam venni egy billentyűzetet és anyu erre azt mondta, hogy "Nem veheted meg, mert túl drága és már van egy!" Azért akartam venni, mert az előző szutykos volt és beragadtak a billentyűi. Ti hogy vagytok ezzel?
2010. febr. 3. 17:04
1 2
 11/12 anonim válasza:

nem kéne lekváros kenyeret enni a gépnél és nem ragadna be a billentyűzet :)

anyádék úgyse értenek hozzá, én egyszerűen az orruk alá dugtam, hogy nem működik, kell másik és fontosfontosfontos, és kaptam, nyilván nem a legdrágábbat :D viszont zsebpénzem sose volt és azóta sincs.... vagy add anyádnak a beragadtat és vegyél magadnak újat :D

2010. febr. 21. 23:35
 12/12 anonim válasza:

Én álltalában arra költöm a pénzem amire akarom.

Én úgy nem kapok pénzt ha megcsinálok valamit, csak ritkán de én arra költöm amit akarok.

2010. jún. 25. 10:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!