Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 eves lanyom bejelentette,...

15 eves lanyom bejelentette, hogy dohanyzik. Mit kene tennem?

Figyelt kérdés

2014. dec. 1. 18:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban 32Ft volt a szofi, most 950 körül van egy doboz. Nagyon drága.
2014. dec. 5. 18:59
 22/27 anonim válasza:
Én a helyedben minden képen tiltanám, ha másért nem, hát azért mert annyival is kevesebbet dohányozna! Ez által otthon nem szívná, így azért van kontroll a dologban, a leszokás is könnyebbé válik ez által, hiszen le fog szokni egyszer egészen biztos. Valamint az igazságot kell mondani, vagyis, nem szeretnéd a napi béred 10-20 százalékát cigire költeni, te magad is azért szoktál le! Ne gondolja magáról, hogy ezzel fekább lesz, csak 1 centivel is feljebb fog elhelyezkedni azon a bizonyos ranglétrán! Egy 15 éves esetében pont azt képzelem a cigivel összefüggésben, mint ha egy 8 éves kisgyereket látnék cigizni, vagyis, egyenesen röhejesnek tűnik nem fekának. Férfiként rühellem a bagós nőket. Az én lányom is cigizett, én konkrétan egyszer a barátja előtt mondtam el nekik, hogy ha cigizésen kapom őket, a helyszínen laposra verem mind a kettőt. A csávó komolyan vehette, mert a lány ruhája mostanában még csak nem cigi szagú, valamint "külsős" emberek sem látják cigizni. Az alkalmankénti cigizés nem ua. mint aki napi rendszerességgel félóránként vagy óránként rágyújt. Hogy mit lát a családban, max azt befolyásolja mikor gyújt rá, nem azt, hogy rágyújt-e! Minden esetre elég nagy szegénységi bizonyítványnak látom amikor a két szülő, mint valami szabadidős programot hajtják végre a közös cigarettázást!
2014. dec. 6. 09:04
 23/27 anonim ***** válasza:
2014. dec. 6. 10:19
 24/27 anonim ***** válasza:

az a baj ezzel, hogy a pár szál is utána sokkal de sokkal több lesz

én is néha bagóztam, de amikor már ezzel álmodtam, meg éreztem, hogy hiányzik, na akkor mondtam, hogy itt van a vége! soha többé, mert rá fogok szokni

dohányos haverokon látom milyen szinten függnek tőle, és nem igaz hogy abba tudják hagyni, mert nem tudják, de ők is csak pár szállal kezdték, de amikor mondtam nekik hogy nem kéne, azt mondták ne szóljak bele

2014. dec. 6. 10:25
 25/27 anonim válasza:
aztán hány gyereked van??
2014. dec. 8. 17:42
 26/27 anonim ***** válasza:
Igen, ez jó kérdés, mert egy gyerek napi egy dobozzal, az 30, 3 gyerek, az már 90ezer forint havonta. Mivel a gyerekek nem dolgoznak, akkor a szülőknek kell megvenni.
2014. dec. 9. 11:44
 27/27 anonim ***** válasza:

Tárgyalni.

Egyezséget ajánlani,hogy mit kap azért,ha nem dohányzik.

Mint a politikában,különböző érdekek esetén.

Mennyit,mit ér meg neki,hogy ne dohányozzon?

Nem helyes,nem igazságos,nem ez,nem az,de működhet a cél érdekében.

És nem általában,hanem konkrétan,naponta adagolva,állandó finom kontroll mellett,más családtagok bevonásával.

Ha a szülők dohányoznak,a leszokást fölajánlani ellenértékben,ha kutyát fogadna el ellenértékben,akkor azt,de együtt szeretgetni a kutyát,akármit,amit ellenértékben kér,közösen -vagy mással együtt - csinálni.

Bármit megtenni,hogy ő is megtegye.

2014. dec. 27. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!