Miért iszik, dohányzik annyi kamasz?
Figyelt kérdés
már 14-15 évese, de olyanról is hallottam aki ennél is hamarabb. Legtöbbször azt mondják az emberek hogy hasonlítani akarnak a többihez, akik ezt csinálják. De a "többiek" is csak csinálják valamiért. Még is mi viszi rá őket?2012. márc. 6. 20:37
1/13 10inchhero válasza:
ez számomra is nagy kérdés, pedig "csak" 19 vagyok. Én 16-17 évesen kezdtem és nem mértéktelenül (soha nem hánytam még alkoholtól, viszont napi majd' egy doboz cigit elszívok). Igazából szerintem csak simán azért, mert ezt látják, és akkor ez "jaj de menő" (pedig nem, csak néha jó KICSIT inni).
2/13 anonim válasza:
Miért iszik, dohányzik annyi felnőtt?
3/13 anonim válasza:
Szerintem ez régebben is így volt,csak akkor titokban csinálták most meg 'menőzésből'
4/13 anonim válasza:
Mert a felnőtteket utánozzák. Nem mai jelenség, régen is ezt csinálták.
5/13 anonim válasza:
Ha a felnőtt nem teszi, nincs példa rá. Attól menő, hogy olyan felnőttes. Legális drog mindkettő. Ha meglennének ennek is a normális keretei a társadalomban, akkor nem tartanánk itt. Ma meg merem kockáztatni, hogy a felnőtt lakosság 90%-a legalább az egyiket rendszeresen teszi. Amíg elérhető áron van a rossz minőségű alkohol és cigi, és 100ból 99 bolt nem tartja be, hogy nem adja el fiatalkorúnak, addig itt is fogunk tartani. L28
6/13 anonim válasza:
mert azt hiszik ezzel felnőttebbek lesznek,és azt hiszik menő,holott a cigi egyre gázabb 17 alatt pedig egyátalán nem adnék senkinek piát,nagyrészt a nemtörődöm szülők hibája is,meg azoké akik azt hiszik akkor lesznek jó fejek ha mindent megengednek
7/13 anonim válasza:
Mert azt hiszik, hogy ettől menők lesznek..
Szerintem szánalmas.. :S
14/l
8/13 anonim válasza:
Mert a szülők tiltják. Mert amit valaki tilt, azt jobban akarod majd. Másrészt ha a bandában körülötted mindenki dohányzik te meg ott állsz nyeszlegen akkor te is rá akarsz gyújtani nem?
9/13 anonim válasza:
menjetek már ezzel a tiltás dologgal..azért megengedni sme szabad mindent
10/13 anonim válasza:
Nekem van egy nagyobb társaságom, velük szoktunk hülyüni, bulizni. Igen, elő szokott kerülni pia, igen, inni is szoktunk, nem mértéktelenül. Jó, persze ahhoz tényleg érettebbnek és felelősségteljesnek kell lenni, hogy ne a csordát kövesd és meg tudj állni egy ponton, hogy innentől többet nem, mert bajok lesznek. Akkor még miért? Én azért csinálom, mert jólesik. Kicsit viharos időszakom élem, tele van a fejem, a suliban csak lecsesznek, otthon lecsesznek, szokásos ajj nem ért meg a világ... Jól esik olyankor pusztítani magam. (mondjuk azt jegyezzem meg, hogy ezt egy-egy hétvégén, 2 max 3 szál cigivel teszem és annyi alkohollal, amennyitől még nem leszek rosszul, csak spicces vagyok :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!