Csak Én nemértem, hogy miért csinálják ezt? :S
Lehet h nem ebb ea témába tartozik,de ide irom!:D Szóval azt nem értem hogy a 10-12 évesek körében (myvipen,iwiwen, néha a mindennapi beszélgetésekben) miért beszélnek "furcsán" ?! Sokszot látom myvipen: " szija baboom nagyon cjépcéges vadol cerizlek!" Erre a válasz: "Jaahj köcccönöm babohm. tjudom. cjupp cejjee."
ÉS sajnos ismerek olyanok akik a hétköznapokba is igy beszélnek. Vagy ez csak számomra idegesitö??:S
uhhh! na ezért nincs myvipem...
én nekem olyan mintha valami idegen nyelven beszélnének!
13 lány
Mert ez a "menő"...a szercsipuszcsiimcsi és társai. Fúúúj!! Hányok...XD
14/L
Ezeket én is nagyon utálom!Csomószor láttam már én is ezt,de olyan idegesítő.Egyébként én is ebbe a korosztályba tartozom,de soha,semmi pénzért nem beszélnék így.Ezek az ilyen beképzelt kis p*csiák.Kinem állhatom őket!!!
12/L
én is naggyából ebbe a korosztályba tartozom de mi ezt már kb. 8 évesen lerendeztük.:D
van egy barátnőm aki sajnos még nem nőtte ki.:S és én undorodom ha valaki igy beszél velem.
lehet h néhány körben menő de azok a plázapi*sák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!