Csak Én nemértem, hogy miért csinálják ezt? :S
Lehet h nem ebb ea témába tartozik,de ide irom!:D Szóval azt nem értem hogy a 10-12 évesek körében (myvipen,iwiwen, néha a mindennapi beszélgetésekben) miért beszélnek "furcsán" ?! Sokszot látom myvipen: " szija baboom nagyon cjépcéges vadol cerizlek!" Erre a válasz: "Jaahj köcccönöm babohm. tjudom. cjupp cejjee."
ÉS sajnos ismerek olyanok akik a hétköznapokba is igy beszélnek. Vagy ez csak számomra idegesitö??:S
Ez szerintem is idegesítő,de nagyon. Ezekre mondják , hogy Plázapics*! És ez egyre elterjedtebb dolog. (sajnos),nah és még ezek hordják fent az orruk,szánalmasak szerintem.
Megértem, h idegesít:)
Nah chook béjbi ahogy ők mondanák XD
Ez nagyon gusztustalan.Tinikoromban én is elég érdekesen beszéltem, de nem ilyen gyomorforgatoan.Két dolog ment, a frappáns beszolások, az "ahogy érzed", meg az "amugy".:)
De ettol rosszul vagyok, ha meghallom, volt rá példa, hogy megkértem az illetot h vagy beszéljen normálisan vagy kussoljon, mert csinálok neki 40 es szájat, azzal majd nem tud cuppogni.:D
Eddig hatásos volt..
35 h km
A családunkban is van egy lány, aki így szórakozik másokkal ezeken az oldalakon. Egy ideig azt hittem, hogy véletlen, de beleolvastam egy-két beszélgetésbe (ha beszélgetésnek lehet ilyet nevezni:D)és rájöttem, hogy ez egy "új nyelv":D
Szánalmasok, ahogy az előttem lévők is írták. A fotókról, frizurákról nem is beszélve. Ajaj....és a fiúk? :D
Köszi a válaszokat!:)
Le vagyok egy kicsit sokkolva..:D Mi az hogy a fiúk is?!
Miyen világot élünk..?!:D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!