Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 15 éves lányom kipróbálta a...

A 15 éves lányom kipróbálta a füvet, mi legyen a teendő?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy buliban, és éreztem, hogy fura szaga van a kabátjának, kérdeztem, hogy mit csinált vele, erre bevallotta, hogy füvezet. Azt mondta, hogy csak most az egyszer és nem tüdőzte le, így nem is volt hatása, de én utána olvastam, hogy így is van. Nagyon megrökönyödtünk, hogy ilyet tett. A zsebpénzét már megvontuk, szobafogságban van, még a sulihoz is mi visszük, a telefonját is elkoboztuk, számitógépezni sem számitógépezhet. Mit kéne még tennünk, hogy ez ne forduljon elő? Vigyük el elvonóra?

2014. nov. 8. 23:14
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
De a felsorolt filmek nem a fűről szólnak. Egyetemista vagyok, az ország egyik legjobb egyetemére járok, és kb. minden 2. csoporttársam füvezik néha. Gimiben nem is egy tanárunk vallotta be, hogy ők is kipróbálták már(köztük a biosz tanár is).
2014. nov. 25. 16:51
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
huhh, ha így bünteted készülj fel hogy a kettőtök közötti kapcsolat igencsak meg fog romlani. Örülnöd kéne hogy ezt egyáltalán elmondta. ezek után én se valószínű hogy bármit megosztanék az édesanyámmal. Én is tiltva voltam egy pár dologtól, átéltem ezt a telefonelvételek szobafogságos szülői hisztit. Ha te agresszív vagy a gyerekkel szemben, ő is az lesz veled szemben. Ja és az volt életem legrosszabb időszaka! sajnálom a lányod, szivesen legölelném. 22 lány voltam
2014. nov. 27. 16:43
 43/50 anonim válasza:
100%

A lehető lgrosszabb dolgot tetted amit ebben a helyzetben lehet tenni... Borzalmas anyuka lehetsz ha egyáltalán szobafogságra kényszeríted a lányod. Megszégyeníted a barátai előtt, stb.

Nevelési szempontból lehet kicsit keménynek tűnik, de ülj le vele, ordítsd le a fejét, de utána hagyd békén. Tanulni fog a leckéből.

Azt is értem hogy nem szeretnéd ha belecsöppenne a drogos világba, de nem kell úgy jezelned mint egy függőt, hogy követed, és iskolába is csak veled mehet. Ezenkívül gondolj bele, hogy el is titkolhatta volna, mert csak a furcsa szagot érezted, és akkor még nem tudtad hogy az fű. Ő maga vallotta be mèghozzá faggatás nélkül. Zéró, tehát nulla következménye lett volna ha nem mondja el, mert nem jöttél volna rá.... Butaság az a mondás, hogy egyszer minden kiderül

2014. dec. 1. 23:34
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert kiprobálta egyszer, nem lesz függő, miért vinnéd elvonóra? :D

Ennyi erővel a rendőrségen is feljelenthetnéd hogy törvényellenes dolgot csinált :D

2014. dec. 2. 21:21
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Látjátok ez van, ha a szülő retardált.
2014. dec. 8. 21:27
 46/50 anonim válasza:
100%
Elnézést de ezen a kérdésen be sírok ! Szépen üljetek le és beszélgessetek, hogy ez nem jó, ennyi, ne vonj meg tőle semmit , es ne vidd elvonora xdd
2015. jan. 31. 20:52
 47/50 anonim ***** válasza:
nem büntetni kéne,hanem beszélgetni vele erről.inkább becsüld,hogy ilyen őszinte,rendes fiad van,hogy még el is mondja neked.nem tehetsz semmit,hogy többet ne forduljon elő,bízz a fiadban és ennyi.
2015. febr. 2. 00:26
 48/50 anonim ***** válasza:
lányodban*
2015. febr. 2. 00:27
 49/50 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem érdemes lenne bevezetni a délutánonkénti árammal való csapkodást, illetve a szögesdróttal körbetekert ajtókilincs intézményét is, melyet esténként a (kulcsra zárt) szobáján alkalmazhattok. Ily bűnt, hogy elszívott egy füves cigit és utána hazugság helyett még pofátlanul el is mondta nektek, lehetetlen megbocsájtani! Aki képes ezt kezelni, drogpárti és az utcán él! A rohadalmas libertáriusok meg elmehetnek a francba! Rend a lelke mindennek!
2015. febr. 2. 21:42
 50/50 anonim válasza:
Ha nem tüdőzöd, nincs hatás, főleg nem 1 slukktól. Idióta.
2022. aug. 23. 03:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!