Kedves anyukák es apukák! Segítenének nekem?
Ha csak a szex hiánya miatt szakított volna veled, akkor egyértelmű hogy nem szeretett és jobb is hogy már nem vagytok együtt.
Viszont írod, hogy nem nagyon volt sem ölelés, sem csók, a srác tényleg azt érezhette hogy nem szereted, ha nem foglalkoztál vele. Ha velem sem foglalkozott a párom én is kidobtam, hiába szerettem.
Ebben a kapcsolatban nem volt kölcsönös bizalom, sem intimitás, ami a szeretet alapja. Az is kérdés, hogy bírtátok ki ezt így 7 hónapig?
Ha egy fiú nem udvarol neked, nem kedveskedik, nem jelzi, hogy odavan érted, akkor megértem, hogy elbizonytalanított. Ezt nem lehet teljesen a gátlásosságra fogni. Szeretet tudni kell adni és befogadni is. Semmi köze ehhez a szexnek.
Szerencsére nem történt meg, mert nem volt meg a megfelelő alapja ebben a kapcsolatban. Mivel te is nő vagy (vagy nővé érő :), azért pontosan az érzéseidre hallgatva nem mentél bele a szexbe. Ha egy nő nem érzi biztonságban magát, akkor nem szívesen szexel. Így működünk egyszerűen.
MIt tennék? Hagynám ezt a kapcsolatot mindenképpen. A srác éretlen érzelmileg egy párkapcsolatra is, nemhogy a szexre. Te pedig nem bízol benne jogosan.
Más fiúval, aki magabiztosabb, érettebb érzelmileg, udvarol neked, más lesz a helyzet. Akkor benned is feloldódnak a félelmek, gátlások.
Szerintem nem vagy érett egy kapcsolatra, legalábbis nagyon úgy tűnik azért 6 órán át együtt lenni, és nincs csók?
Azóta beszéltetek? Nem ültök le megbeszélni? ha nem is azért,hogy kibéküljetek,csak tisztázzátok,hogy miért történt ami történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!