Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kedves anyukák es apukák!...

Kedves anyukák es apukák! Segítenének nekem?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok. 7 hónapig egyutt voltam egy fiúval, aki szakított velem , mert nem feküdtem le vele, illetve nem vittem túlzásba a törődést. Csupán azét mert gyáva voltam , attól féltem, amint megérzi,hogy szeretem,kidob. Az ellenkezője tortent. Azert dobott ki mert nem foglalkoztam vele. De o sem tette, nem voltak csokok, puszik, olelesek,vagy csak nagyon ritkán. Azt vártam,hogy o legyen a domináns aki vezeti a kapcsolatot. Tiszta szívemből szeretem es szerettem. Kérdésem az lenne, hogy ha valaki tenyleg szereti a másikat képes ilyen miatt szakitani? Miert kellene ennyi időn belül lefekudni vele? Felnőtt fejjel mit gondolnak ezekről? Mit tennének a helyemben? Koszonom!

2014. okt. 8. 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
csak meg akart ***ni (gondolom idősebb volt nálad)
2014. okt. 8. 14:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha még csak ölelés sem volt akkor valószínűleg úgy gondolta (és joggal) ,hogy nem szereted, nem hiszem,hogy csak szexet akart mert akkor nem várt volna 7 hónapig, főleg úgy,hogy egy puszi sem volt, valószínűleg ez a fiú szeretett,de te éretlen vagy még kapcsolatra. Le kellett volna ülnötök és beszélni erről.Igazából ezt nem is lehet kapcsolatnak nevezni,mert talán a legjobb barátnőddel több testi kontaktus volt (pl ölelés).
2014. okt. 8. 14:15
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Ha csak a szex hiánya miatt szakított volna veled, akkor egyértelmű hogy nem szeretett és jobb is hogy már nem vagytok együtt.

Viszont írod, hogy nem nagyon volt sem ölelés, sem csók, a srác tényleg azt érezhette hogy nem szereted, ha nem foglalkoztál vele. Ha velem sem foglalkozott a párom én is kidobtam, hiába szerettem.

2014. okt. 8. 14:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm szépen! Volt ölelés,csók de ritkán. PL egy találkozásnál,ha 6 óráig együtt voltunk sem volt csók.
2014. okt. 8. 15:36
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

Ebben a kapcsolatban nem volt kölcsönös bizalom, sem intimitás, ami a szeretet alapja. Az is kérdés, hogy bírtátok ki ezt így 7 hónapig?

Ha egy fiú nem udvarol neked, nem kedveskedik, nem jelzi, hogy odavan érted, akkor megértem, hogy elbizonytalanított. Ezt nem lehet teljesen a gátlásosságra fogni. Szeretet tudni kell adni és befogadni is. Semmi köze ehhez a szexnek.

Szerencsére nem történt meg, mert nem volt meg a megfelelő alapja ebben a kapcsolatban. Mivel te is nő vagy (vagy nővé érő :), azért pontosan az érzéseidre hallgatva nem mentél bele a szexbe. Ha egy nő nem érzi biztonságban magát, akkor nem szívesen szexel. Így működünk egyszerűen.

MIt tennék? Hagynám ezt a kapcsolatot mindenképpen. A srác éretlen érzelmileg egy párkapcsolatra is, nemhogy a szexre. Te pedig nem bízol benne jogosan.

Más fiúval, aki magabiztosabb, érettebb érzelmileg, udvarol neked, más lesz a helyzet. Akkor benned is feloldódnak a félelmek, gátlások.

2014. okt. 9. 16:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy érett egy kapcsolatra, legalábbis nagyon úgy tűnik azért 6 órán át együtt lenni, és nincs csók?

Azóta beszéltetek? Nem ültök le megbeszélni? ha nem is azért,hogy kibéküljetek,csak tisztázzátok,hogy miért történt ami történt.

2014. okt. 9. 16:03
 7/13 A kérdező kommentje:
5-ös! Igazad van! Főleg,hogy tudom,sok lánynál csak a szexre ment. Nem tudtam elhinni,hogy engem tényleg szeret. 6-os,miért én kezdeményezzek lányként,aznap először? Ha legalább 2-3x megtette volna egy találkozásnál,én is mertem volna.
2014. okt. 10. 18:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Látszik a válaszaidból,hogy neked nem való még kapcsolat, ez nem erről szól,hogy lányként nem lehet kezdeményezni, csak akkor mered ha a másik is stb... ilyen hozzáállással kár belekezdeni bármibe is.
2014. okt. 12. 15:32
 9/13 anonim ***** válasza:
20%
Bocsi utolsó, de nem a lánynak kell kezdeményeznie egy normális pasi mellett...legalabb is direktben nem.
2014. okt. 12. 21:26
 10/13 anonim ***** válasza:
29%
Vannak olyanok akik nem igényelnek testi kapcsolatot
2014. okt. 13. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!