Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kedves anyukák es apukák!...

Kedves anyukák es apukák! Segítenének nekem?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok. 7 hónapig egyutt voltam egy fiúval, aki szakított velem , mert nem feküdtem le vele, illetve nem vittem túlzásba a törődést. Csupán azét mert gyáva voltam , attól féltem, amint megérzi,hogy szeretem,kidob. Az ellenkezője tortent. Azert dobott ki mert nem foglalkoztam vele. De o sem tette, nem voltak csokok, puszik, olelesek,vagy csak nagyon ritkán. Azt vártam,hogy o legyen a domináns aki vezeti a kapcsolatot. Tiszta szívemből szeretem es szerettem. Kérdésem az lenne, hogy ha valaki tenyleg szereti a másikat képes ilyen miatt szakitani? Miert kellene ennyi időn belül lefekudni vele? Felnőtt fejjel mit gondolnak ezekről? Mit tennének a helyemben? Koszonom!

2014. okt. 8. 14:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#9 de néha igen
2014. okt. 13. 13:12
 12/13 anonim ***** válasza:
A magad nevében beszélj. En arra a pasira nem tudok felnezni, akit noszogatnom kell. Nagyon kiábrándító, amikor egy nő nyomul...
2014. okt. 14. 07:17
 13/13 anonim ***** válasza:
pedig valamelyik nő folyamatosan nyomul
2014. okt. 14. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!