Mit csináljak, ha 21 éves létemre nem tudok túllépni a kamaszkori dolgaimon?
Figyelt kérdés
Kamaszként nagyooon sokat cikiztek a társaim. Én voltam a kis béna gyerek, aki nem vett részt semmiben, én voltam a lány akinek nem volt melle mikor a többieknek már igen, én voltam aki még nem csókolózott mikor mindenki más igen...
Most 21 éves vagyok, már senki nem bánt, mégis nagyon zárkózott és szégyenlős vagyok, egyszerűen nem tudtam "felnőni", lelkileg még mindig egy kiskamasz vagyok.
Mit lehetne csinálni?
21/L
2014. nov. 7. 21:54
1/3 anonim válasza:
amint elkezdesz dolgozni minden megvaltozik. az elso munkahelyen hamar felnotte valsz :)
2/3 anonim válasza:
Talán kevesebbet kellene magaddal foglalkoznod és több humorral kellene nézni az életet. Nem a külsőségeken rágódni.
3/3 anonim válasza:
Egy segítő szakember sokat tud tenni, meghallgat és felteszi a megfelelő kérdéseket. Keress egy szimpatikus pszichológust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!