Nehéz túljutni egy kamaszkori szerelmen?
Figyelt kérdés
Viszonzatlan, 6 hónapja tart.:(
Üdvözlettel: egy 14 éves lány.
2014. jún. 3. 22:54
1/5 anonim válasza:
hamar túl esel rajta, bár ez most nem úgy tűnik... próbálj ismerkedni másokkal
2/5 anonim válasza:
Erre szokták azt mondani, hogy olyan szekér után ne fuss, ami nem vesz fel.
Amúgy igen nehéz. Akkor még azt hiszi az ember, hogy soha többé nem lesz ennyire szerelmes, stb. De ez nem így van, majd idővel találsz egy olyan srácot akivel nagyon fogjátok egymást szeretni.
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj ilyen mindenkinek van :) nekem volt h 1-2evig tartottak ilyen plátoi szerelmek utana egyik naprol a masikra elmult =) ma csak nevetek rajta milyen hulyen viselkedtem, meg h 0-24 oráig ezt tárgyaltuk a baratnőkkel :)
Ismerkedj sok mindenkivel, járj nyitott szemmel es minden oké lesz ;)
4/5 anonim válasza:
Nekem elég nehéz volt, mondjuk kicsit idősebb voltam és nem volt viszonzatlan. 16 éves koromban jöttem össze egy lánnyal, 19 éves korunkig voltunk együtt, nagyon nehéz időszak jött utána..
5/5 anonim válasza:
Később nevetni fogsz ezen! Nekem is voltak ilyen viszonzatlan tiniszerelmeim, amint jött viszonzott már el is felejtődtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!