Miért kell gyerekekbe nevelni azt, hogy a szex valami rossz dolog?
pedig szerintem semmi ninincs abban ha valaki 14-15 évesen szexel, sak ésszel
nem is olyan régen egy 13 éves már felnőttnek számított
Rómeó és Júlia hány évesek?
Svájcban sokkal normálisabban állnak hozzá, csináltak kisebb méretű óvszert a 12-13 éveseknek, mert akármit papolnak akkor is csinálják, de legalább védekezzenek
ehhez képest a neopuritán USA-ban a felvilágosítás is rossz, bűnös dolog, mindenkit önmegtartóztatásra biztatnak, aztán tele vannak terhes tinikkel.
"kislányom, mindenki qrva aki tiniként lefekszik másokkal, és felnőttként egy kiélt undorító nő lesz, stb." - ez nem azt jelenti szerintem, hogy a szülő szerint a szex rossz dolog, hanem a korai nemi élet és a partnerváltogatás veszélyeire akarja felhívni a figyelmet. Lehet, hogy van konkrét példád, ami alapján a kérdésedet írod, de én inkább azt látom, hogy a mai tinik nagy részét abszolút nem érdekli, mit mondanak a szüleik, mert ők úgyis mindent jobban tudnak ;)
Egyébként főleg a média és saját korosztályuk van hatással a tinikre, ott pedig a csapból is az folyik, hogy égő, ha még szűz vagy, az a menő, ha minél több skalpot megszerzel (akár fiú, akár lány), éld ki magad.
Engem úgy neveltek a szüleim, hogy igenis rossz dolog tiniként lefeküdni másokkal, de ezzel sohasem mondták azt, hogy a szex rossz dolog. És felnőve azt tapasztaltam, hogy igazuk volt a szüleimnek, a szex jó dolog, de védett környezetben (elkötelezett kapcsolatban) - na ez az, amit a mai tinik nem nagyon tapasztalnak meg. És igen, a szex nemcsak szórakozás, hanem felelősség is, ezért nem gyerekeknek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!