Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell gyerekekbe nevelni...

Miért kell gyerekekbe nevelni azt, hogy a szex valami rossz dolog?

Figyelt kérdés
Hogy lehetnek ilyenek a szülők? Miért nem tudják a szexről az igazat mondani... hogy igenis ez egy természetes és jó dolog, és igen védekezni is kell ha már csinálod. Ebben mi lenne a rossz, ha ezt mondanák? Ahelyett hogy kislányom, mindenki qrva aki tiniként lefekszik másokkal, és felnőttként egy kiélt undorító nő lesz, stb. Miért kell ilyen hülyeségeket kitalálniuk?
2014. nov. 3. 20:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

pedig szerintem semmi ninincs abban ha valaki 14-15 évesen szexel, sak ésszel

nem is olyan régen egy 13 éves már felnőttnek számított

Rómeó és Júlia hány évesek?

Svájcban sokkal normálisabban állnak hozzá, csináltak kisebb méretű óvszert a 12-13 éveseknek, mert akármit papolnak akkor is csinálják, de legalább védekezzenek

ehhez képest a neopuritán USA-ban a felvilágosítás is rossz, bűnös dolog, mindenkit önmegtartóztatásra biztatnak, aztán tele vannak terhes tinikkel.

2014. nov. 4. 22:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Jaj ne gyertek már Rómeóval és Júliával,mert abszolút nincs az egészhez semmi köze, a másik 13 éves nagyon régen számított úgymond felnőttnek,a mai 13-15 évesek éretlen gyerekek mert hiába érnek esetleg testileg hamarabb agyilag és érzelmileg még le vannak maradva
2014. nov. 5. 10:09
 13/18 anonim ***** válasza:
miről vannak lemaradva és mihez is képest?
2014. nov. 5. 12:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest vannak lemaradva,hogy testileg fejlettebbek,mint agyilag,és ahhoz képest is,hogy amikor 13-14 évesen férjhez mentek(ez ritka volt ennél azért idősebbek voltak) háztartást vezettek,képesek voltak önállóan boldogulni.
2014. nov. 5. 13:14
 15/18 xeniah ***** válasza:

"kislányom, mindenki qrva aki tiniként lefekszik másokkal, és felnőttként egy kiélt undorító nő lesz, stb." - ez nem azt jelenti szerintem, hogy a szülő szerint a szex rossz dolog, hanem a korai nemi élet és a partnerváltogatás veszélyeire akarja felhívni a figyelmet. Lehet, hogy van konkrét példád, ami alapján a kérdésedet írod, de én inkább azt látom, hogy a mai tinik nagy részét abszolút nem érdekli, mit mondanak a szüleik, mert ők úgyis mindent jobban tudnak ;)

Egyébként főleg a média és saját korosztályuk van hatással a tinikre, ott pedig a csapból is az folyik, hogy égő, ha még szűz vagy, az a menő, ha minél több skalpot megszerzel (akár fiú, akár lány), éld ki magad.

Engem úgy neveltek a szüleim, hogy igenis rossz dolog tiniként lefeküdni másokkal, de ezzel sohasem mondták azt, hogy a szex rossz dolog. És felnőve azt tapasztaltam, hogy igazuk volt a szüleimnek, a szex jó dolog, de védett környezetben (elkötelezett kapcsolatban) - na ez az, amit a mai tinik nem nagyon tapasztalnak meg. És igen, a szex nemcsak szórakozás, hanem felelősség is, ezért nem gyerekeknek való.

2014. nov. 7. 18:55
 16/18 anonim ***** válasza:
66%-os. Igen régen a 13 éves felnőttnek számított, ergó saját magát tartotta el és dolgozott. Nos, mennyire is felnőttek a mostani 13-16 évesek?
2014. nov. 8. 07:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam soha!
2015. szept. 4. 14:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezért kedves kérdező, mert ezen a pontos is érződik az elmaradottságunk, úgy ahogy maga az ország, a benne élő emberek eszménye is elmaradt Svédországhoz, vagy a példaképp már megemlített Svájchoz képest. A szex még mindig bűn, a szűzesség a nő legfőbb erénye... belekeveredhetnék egészen odáig hogy szegényes országunkban a feminizmus is gyakorlatban valósult meg, szellemi szinten képtelenek vagyunk elfogadni egy mosogató férfit, vagy egy fűvet nyíró nőt :DD (főképp a férfit, hát mért is ne...) Ebből kiindúlva azt sem bírjuk megérteni hogy a nő aki több férfivel is élt már szexuális életet nem ribizli..
2017. júl. 28. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!