Miért kell gyerekekbe nevelni azt, hogy a szex valami rossz dolog?
Igen ezt mondják, hogy aki korán kezdi és főleg gyakran váltogatja a partnereit azon ez meglátszik...
A szex az nem rossz dolog, csak egy tini még nem érett érzelmileg sem a szexre és testileg sem mindig. Ezt a gyereknőgyógyászok is állítják, hogy tini korban még korai a szex... Mikor a suliban volt előadás, akkor ezt monda a doki is. Lehet benne valami.
azért rossz dolog, mert a szülők nem mernek róla beszélni, mert olyan ciki nekik azért
meg van is olyan mondás, hogy rossz az aki rosszra gondol, holott ugye, pont hogy jóra gondolt
meg szerintem onnan ered az egész, hogy még 100 éve is bűn volt élvezni a szexet, a maszturbálást elmebetegségnek gondolták, a homoszexualitást dettó.
ez kb olyan kérdező, hogyha megnézed a rajzfilmeket, az összes hím nemü szereplő kasztrált
mai napig nem tudom, hogy Kimba fiú vagy lány.
persze jönnek azzal, hogy hűha, a gyerek meglátja a kukit, de hiszen pont attól fiú a fiú, és amikor természetfilm megy a tévében, akkor nem látja meg az oroszlánnak a golyóit? de
és amikor rákérdez, hogy az mi, és elmondja a szűlő hogy az a golyója, és neked is van olyan mert fiú vagy, akkor a gyerek simán napirendre tér felette. hiszen már oviban tudjuk, hogy a fiúknak kukijuk van a lányoknak meg puncijuk.
de nem szabad ám ilyet rajzoli, mert az perverz, holott ugyanolyan testrészed mint a karod. szal ez is olyan pfuj dolog, a szex is ezért pfuj.
2es
Igen, igazad van, aki korán kezdi és váltogatja a partnereit, azt fenyegeti ez a veszély.
De ha valaki kiír egy kérdést, hogy 16 éves, fél éve van életében először fiúja, és vele akar aludni, esetleg pettingelni, tehát mégcsak nemis szeretkezni, de akkor máris zúdul rá a nép haragja innen, és felbőszült anyukák tömkelege beszél úgy a szexről, mint egy erkölcsi fertőről.
Márpedig attól, ha 16 évesen lefekszik egy, azaz EGY emberrel (mert a kérdés mindig egyről szól, a hozzászólók a kommenteben meg már "fűvel fával", és hasonló méltatlan kijelentéseket teszenk), még nem lesz kiélt felnőtt.
Én sem lettem, köszönöm szépen.
Az osztálytársaim, akik hetente mással feküdtek le 14 éves koruktól, na ők igen.
De sokan még ebben sem érzik a különbséget.
Ezt a kérdést én is számtalanszor feltettem már magamnak. Az én szüleim tökre nem kezelik nyíltan az ilyen dolgokat, pedig sokszor szerettem volna beszélgetni róla. Soha nem világosítottak fel, vagy mondtak ezt, meg azt. Így hát, mint sokan mások tájékozódtam az internetről, sokszor elég nagy baromságokat.
15 éves koromra már elég felelőtlen szexuális életet éltem, aztán amikor kicsit érettebb lettem, megint megpróbáltam anyámmal beszélni róla. Elmondani az álláspontomat a dolgokról. De szószerint ler.bancozott. és pontosan így közölte, hogy felnőttként egy kiélt undorító nő leszek.
Azóta is vannak gátlások bennem a szexualítással kapcsolatban. És tényleg fogalmam sincs miért kell ilyeneket táplálni a gyerekekbe, amikor akár az életüket is tönkretehetik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!