Jogosan dühös rám anyám?
Múlthéten rendeltem az internetről egy Playstation4 játékkonzolt, 5 darab játékot hozzá, és egy 127 centiméter képátlóval rendelkező TV-t. Szerdán érkezett meg. Anyám teljesen kiakadt, hogy miért költök ennyi pénzt ilyen hülyeségekre... de szerintem egyáltalán nem hülyeség. Azóta szinte csak kiabál velem.
17 éves vagyok (novemberben leszek 18). Gimnáziumba járok, tavaly 4,8 volt a tanulmányi átlagom, és most nyáron lett meg a második nyelvvizsgám. Nem szoktam drága dolgokat venni, most gondoltam, hogy meglepem magam, de úgy tűnik, hogy nem volt jó ötlet.
Mit tegyek szerintetek, hogy ne legyen rám dühös?
Igy, hogy a sajat penzedet koltotted, max annyiban jogos a kiakadasa, hogy nem beszelted meg vele.
Egyebkent meg ne szoljon mar bele senki, hogy a kerdezo hulyesegre koltotte el a penzet vagy sem! Bevallom, en sem PS4-et vettek volna ennyi penzbol, de ha a kerdezot ez erdekli, akkor hadd vegye mar meg nyugodt szivvel!
nagyon tetszik hogy a többség szerint anyu döntse el mire költi el a gyerek a spórolt pénzét
nagyon helyes! nehogy már egy gyerek szabadon eldöntse mire költi a saját! pénzét!
nem piát, drogot vett belőle, nem bulizta el
de ettől még azt szeretitek, ha a szülők elszedik a pénzeteket
majd később az állam fogja, de az is csudijó
Kérj bocsánatot, hogy nem szóltál neki, mondd, hogy legközelebb szólsz.
És tényleg tedd azt, hogy szólsz. Én is 17 éves vagyok de nálunk nem úgy megy,hogy akármit kinézek hazahozom.
hát nálunk meg igen. azt veszek a saját pénzemből amit akarok
és nem kell előre szólnom
max akkor szólok ha nincs rá elég pénzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!