Jogosan dühös rám anyám?
Múlthéten rendeltem az internetről egy Playstation4 játékkonzolt, 5 darab játékot hozzá, és egy 127 centiméter képátlóval rendelkező TV-t. Szerdán érkezett meg. Anyám teljesen kiakadt, hogy miért költök ennyi pénzt ilyen hülyeségekre... de szerintem egyáltalán nem hülyeség. Azóta szinte csak kiabál velem.
17 éves vagyok (novemberben leszek 18). Gimnáziumba járok, tavaly 4,8 volt a tanulmányi átlagom, és most nyáron lett meg a második nyelvvizsgám. Nem szoktam drága dolgokat venni, most gondoltam, hogy meglepem magam, de úgy tűnik, hogy nem volt jó ötlet.
Mit tegyek szerintetek, hogy ne legyen rám dühös?
szia.
szerintem jól tetted, hogy megvetted őket, főleg saját pénzből. egy ps4el 5-6 évig biztos eltudsz játszani, és azzal haverokat is áttudod hívni, ha úgy adódik. na meg egy 127cm tévé is nagyon frankó,azon jó filmeket is tudsz nézni. anyukáddal ne foglalkozzál, mert nyilván régimódi felfogása van, illetve ő mást tart fontosabbnak. az meg hogy drága volt az meg baromság, mert ezeket nem 1 évre vetted, hanem több évre, és ezek alap dolgoknak számítanak. csak ugye magyarországon kevés a fizetés és mindenki irigy a másikra, ha valaki meg tud venni olyat amit a másik nem, holott tök alap mai világban egy 127centis tv meg ps4. én örülök neki, hogy ennyi idősen megtudtad ezeket venni, és jó szórakozást kívánok hozzá.
Utolsó, Te el vagy tévedve kicsit:
Ma már szerencsére az emberek egy része inkább kivágja a tv-t az ablakon, minthogy ilyen mocsokba fektessék a pénzüket és fizessék a kábel tv-t is, hogy elbutítsa őket. De sajnos még az emberek többsége nem jutott el ideáig.
Hát igen, ahogy az utolsó is mondja, ezek az eszközök több évig a szolgálatodba állnak, hogy még véletlenül se a való világgal, magával az élettel foglalkozz, hanem egy másik által kreált műanyag világgal. Jó szórakozást kívánok én is és büszke lehetsz magadra, már csak a tanulmányi átlagod miatt is. Látom tökéletesen sikerült beetetni a társadalomnak téged is azzal, hogy mik az értékek. A tanulmányi átlagodról annyit, hogy azt mutatja hogy mennyire jól sikerült elsajátitanod a hazugságokat, hogy majd a későbbiekben tökéletesen kitud szolgálni az ő rendszerüket. Na mindegy is, eltértem a témától kicsit...
saját pénzedet arra költőd amire akarod
nyugodtan mondd meg ezt anyukádnak is
ha 12 éves lennél akkor is arra költhetnéd, mert a tied
16os, te sérült vagy
mit csinálj anyukáddal
figyelj anyu, a saját pénzemből vettem
már nem kell megvenned karácsonyra :)
Igen anya, hoztam egy döntést, megvettem, mert volt rá pénzem
semmiképpen ne kérj bocsánatot, te nem hibáztál
anyukád szeret helyetted dönteni? lassan ideje elfogadni hogy fel fogsz nőni
anyagilag hogy alltok, vannak filléres gondjaitok, anyukád mit akart a pénzeddel, ezt is kérdezd meg?
maradt is még?
a következő trauma akkor lesz amikor veszel magadnak egy kocsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!