Normális hogy egy kamaszlány iskolatáskájában ezek vannak?
A cigin és az öngyújtón kívül normális, de ha cigizik akkor nyilván várható, és nem ez a kérdés.
Kézkrémet én se hordok, mert nem száraz a kezem, és pluszba van nálam kaja, innivaló, kulcs, zsebkendő. Szájfényt se hordok, spirált se sokszor, inkább púder és szemceruza van nálam, az jön le könnyebben.
Utolsónál a pont, ez eddig érdekes hogy senkinek nem tűnt fel. Mindenki azon van felháborodva, hogy egy 17 éves lány cigizik, de az, hogy az anyja kutakszik a táskájában, az teljesen normális.
Egyébként miért nem a lányoddal beszéled meg, ha valami gondod van vele? Névtelenektől ne nagyon várj okos tanácsot. Minden szülő és minden gyerek más és más.
Nálam: füzetek, könyvek, tolltartó, rágó, pénztárca, bérlet, zsepi, BB krém, szemhéjtus, kézkrém, ragtapasz, naptej, fülhallgató, kulcsok, cellux, kis csomag kristálycukor (:D), női dolgok, borotva, hullámcsatok, öngyújtó (de nem cigizem, de már többször lett volna szükség tűzre és nem volt senkinél), esernyő, napszemüveg
(nem vagyok kispályás)
Szóval szerintem ezek normálisak. A cigi meg egészségtelen és drága, de gondolom ezt ő is tudja.
18L
Én a kézkrémen is nagyobbat néztem, mint a cigin. Minden normális egy táskában, ami neked a mindennapi "életben maradáshoz" kell.
Az enyémben általában az aznapi füzetek, könyvek (általában max 3 szem füzet), tolltartó, fülhallgató, zsepi, tampon, cigi, öngyújtó, bérlet, pénztárca, üdítősüveg, telefon, esernyő, rágó, fésű, tükör, ezeken kívül sokféle bentmaradt kincs is..
Például egyik nap a suliban találtam egy bugyit a táskámban. Rájöttem, hogy azt akkor tettem bele, amikor egyik diákdiris kampánybuli után a suliban aludtunk. Pénzt is mindig találok az alján.
Nálam is ugyan ezek vannak, (minusz kézkrém), plusz parfüm, dezodor, gyógyszerek (fejfájásra és menzesz görcsre), fülhallgató, rágógumi, lakáskulcs, telefontöltő.
18/L
Füzetek, könyvek, tolltartó, pénztárca, cigi, gyújtó, telefon, telefontok, amit sose használok, fülhallgató, szájfény, könyv olvasni, rágó, víz, valami kaja, kulcs, hajcsat, hajgumi és óvszer (suliba nem tudom minek amúgy :D ).
De egyébként miért ne lenne normális?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!