Normális hogy egy kamaszlány iskolatáskájában ezek vannak?
Figyelt kérdés
17 éves és vannak ugye füzetek, könyvek, tolltartó, de mellé pénztárca, cigaretta, öngyújtó, kézkrém, szájfény, szempillaspirál..2014. aug. 30. 10:16
1/22 anonim válasza:
A cigarettán és az öngyújtón kívül igen. Azok viszont még felnőttek táskájába sem valók, nemhogy egy tiniébe...
2/22 Koplárovics Béci válasza:
A gumi, a síkosító és a fogamzásgátló kimaradt.
3/22 anonim válasza:
Cigim kívül nálam is vannak ezek. Bát kézkrémem sincs, mert soha nem szárad ki a kezem. :D Na mindegy, ez szerintem teljesen normális. Cigiznie nem kéne, de sok kamasz csinálja.
4/22 anonim válasza:
cigin kívül normális. enyémbe ezek vannak: Ajakbalzsam, sminktükör, púder, rágó, füzetek tolltartó, pénztárca, szempillaspirál, pirosító.
5/22 anonim válasza:
Cigis cuccokon kívül teljesen normális. Az én lányom 10 éves, nála is van pénztárca, szájfény v labelló.
6/22 anonim válasza:
Nekem vannak füzetek, tolltartó, kicsi fésű, papirzsepi, rágó, víz és ennivaló amit otthonról csomagolnak.
15/L
7/22 anonim válasza:
Tök normális. Persze a cigis dolgokon kívül...de az már az ő baja.
Nekem füzetek, tankönyvek, tolltartó, kaja, víz és az első kis zsebben: pénztárca, zsepi, iratok, telefon, számológép, kis határidőnapló, vonalzók és asszem ennyi.
17L
8/22 anonim válasza:
hú nekem háromszor ennyi van. Ugye az alap füzet-könyv-tolltartó-számológép az nyilván, plusz labello, szájfény, púder, kis fésű, dezodor, kézfertőtlenítő gél és kendő (szeretem a bkv-t...) ragapasz, alap gyógyszerek, női cuccok, rágó, naptár, pénztárca, színtelen körömlakk (harisnyának) tű és cérna, biztosítótű és esernyő. Miért ne lenne normális? 16/L
9/22 anonim válasza:
Lakáskulcsa nincs? :)
A cigarettán kívül normálisak ezek, bár nem tudom, miért az iskolában kell sminkelni.
14/L
10/22 anonim válasza:
A cigi is "normális", csak nem egészséges...
Sminkcuccokat nálunk is hord minden lány. Naponta van tesi óra, elkenődik, lemossák, újrasminkelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!