Más gyereke is megváltozott a középiskolától?
A lányom idén kezdte a középsulit, eddig alig járt el, rendesen öltözött.
Most meg a nagyanyja meg az én régi cuccaimat túrja, harisnyát hord 12 fokban, bakancsot meg kalapot.
Rengeteget kávézik és füstösen jár haza.
Annyiban örülök, hogy több barátja van, mosolygósabb, jobb a közérzete és sokszor mondja, hogy úgy érzi, megtalálta a helyét.
A jegyei és jók és velünk is kedves, segít itthon ugyan úgy.
A félelmem csak annyi, hogy dohányzik és esetleg egy művészeti középiskolában sok a kétes egyén.
Na meg, hogy ha ferde szemmel néznek rá, vagy éri valamilyen atrocitás a külseje miatt, hogy fog reagálni.
Új társasághoz alkalmazkodik, más szokások stb... Én is nagyot változtam, amikor nyolc osztályos gimibe mentem. Annó eléggé kiutált voltam általánosban, itt meg mondhatni szeretnek, vagy legalábbis a társaság egy része.:)
Te ismered a lányodat, hogy cigizik-e, de ha füstös a szaga a társaság az biztos füstöl. És szerintem idő kérdése, és ráveszik, bár nem ismerem milyen a lányod. Esetleg elmondanám neki, hogy nem szeretném, hogy cigizzen, lehet ennyi kell, és amikor megkínálják majd eszébe jutsz, és nem gyújt rá.
És örülj, hogy vidám.:)
Akkor jó:)
Az új barátai is aranyosak, sokat jár el velük, a közösségi oldalakon szerencsére aránylag ellenőrizhetők.
Elég a erős a gyanúm, hogy dohányzik, sőt biztos, de láthatta, hogy az apja és én is milyen nehezen szoktunk le róla...remélem észbe kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!