Szülők! Lenne időtök meghallgatni egy kamaszlány történetét?
Egy elég hosszú szerelmi történet, rengeteg fordulattal, ami lehet, hogy beteljesülni készül két év után. Tudom, hogy nagyon furcsa, és nekem is idegen a helyzet, hogy ismeretlentől kérek segítséget, de úgy érzem, egy idegen most sokkal reálisabban tudná látni a helyzetet, mint például a barátaim, akikről néha nem tudom, hogy akármilyen jó barátok is, nem azt mondják-e csak, amit hallani szeretnék.
Szülők! Ha valakinek van ideje meghallgatni egy kamaszlány történetét és kérdéseit, legyetek szívesek, írjatok. :)
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Nagyon köszönöm! :)
Miután elküldtem a kérdést, arra számítottam, hogy jönnek majd a kommentek, hogy miért nem a szüleimmel beszélem meg (szegények már töviről-hegyire tudják a sztorit), és féltem attól is, hogy azt hiszik, hülye vagyok, hogy ilyen kérdést felteszek, de nagyon kellemesen csalódtam. :)
Legkésőbb holnap írok, de lehet, hogy még ma! ;)
Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!