Szülők! Lenne időtök meghallgatni egy kamaszlány történetét?
Figyelt kérdés
Egy elég hosszú szerelmi történet, rengeteg fordulattal, ami lehet, hogy beteljesülni készül két év után. Tudom, hogy nagyon furcsa, és nekem is idegen a helyzet, hogy ismeretlentől kérek segítséget, de úgy érzem, egy idegen most sokkal reálisabban tudná látni a helyzetet, mint például a barátaim, akikről néha nem tudom, hogy akármilyen jó barátok is, nem azt mondják-e csak, amit hallani szeretnék.
Szülők! Ha valakinek van ideje meghallgatni egy kamaszlány történetét és kérdéseit, legyetek szívesek, írjatok. :)
Nagyon szépen köszönöm előre is!
2014. jún. 9. 22:16
12/20 anonim válasza:
Nekem is küldheted bár nem vagyok én se szülő.
16/20 anonim válasza:
Nekem is ha gondolod, bár én még kamasz vagyok (szülő azért még nem:D), de ha segíteni tudok, megteszem.:)
17/20 anonim válasza:
Én se vagyok felnőtt még de szívesen meghallgatom!:)
18/20 anonim válasza:
Leírhatod nekem is, ha gondolod. Szívesen segítek. :)
19/20 anonim válasza:
Nem szülő vagyok,de kíváncsi vagyok a történetre:)
20/20 anonim válasza:
Látom, nem mostani a kérdés, én is kamaszlány vagyok, ha gondolod írj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!