Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért irigyek rám? Miért kell...

Miért irigyek rám? Miért kell elítélni azért, mert gazdagok vagyunk?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és elég sokan irigyek rám. De legalább csendben tennék, vagy úgy, hogy engem nem bántanak...

Tudom, hogy a közösségi oldalaim tele vannak a jobbnál jobb képeimmel, de az távolról sem az egész része az életemnek. Mert értelemszerűen azt nem teszem fel sehová, amikor valami bajom van, vagy pl. amikor anyát hetekig nem látom, mert az aktuális barátja/férje fontosabb neki.

Most is elméletileg apánál vagyok külföldön, de annyira nem érdekli, hogy mit csinálok, hogy elengedett csak úgy az ország másik felébe az itteni barátaimmal és annyit kérdezett, hogy a reptérre hogy megyek ki...

Elítélnek úgy, hogy nem ismernek, néhányukkal egy szót sem beszéltem még.

Miért ilyenek? Én nem ártottam nekik soha.

2014. aug. 17. 10:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
tiltsd le őket facebookon és probléma megoldva...
2014. aug. 17. 16:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem csak Facebookon vannak képeim.
2014. aug. 17. 16:18
 13/20 anonim válasza:
91%
Valószínűleg túl sokat mutatsz meg az életedből másoknak, ezért irigykednek. Van egy barátnőm, aki nagyon gazdag családból származik (az apukája a Forma1-nél dolgozik) és mondhatni, egy villában élnek, jakuzzival, szaunával, gőzkabinnal, nagy úszómedencével és még sorolhatnám, jártak már Vegasban stb. Szóval elég jó életük van, ezt viszont én is csak akkor tudtam meg, amikor először voltam náluk. Ő például nem veri nagy dobra, hogy milyen jól élnek, átlagosan öltözködik és mindenkivel kedves. Persze, hogy mások féltékenyek, ha luxus táskákkal jársz, és felrakod a jobbnál jobb képeidet face-re. Kicsit vissza kéne venned magadból, és nem lenne semmi gond.
2014. aug. 17. 17:53
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
Itt a kérdésed alatt is fennhordott orral válaszolsz és lesül rólad,nem érted mi a probléma. Neked a New Yorker a turkáló sok embernek viszont olyan mint mondjuk egy Gucci. Érted nem? Nincs azzal baj,ha a SZÜLEID (mert nem te) gazdagok,de tudni kell viselkedni. Te nem tudsz. Előttem lévő hozzászóló válasza tökéletesen mutatja milyennek kéne lenned,ahhoz,hogy ne nézzenek le. Mert igen lenézni való fruska vagy aki nem tudja a pénz értékét,anyuci apuci finanszíroz neki mindent,fogalma sincs arról milyen az élete azoknak a 12-15 éves gyerekeknek akiknek a jó élet nem adatik meg és SEMMIT nem tudnak ezellen tenni,mert még nem vállalhatnak diákmunkát. Beleszülettél a jóvilágba,éljed nyugodtan nincs vele gond,de nem tudsz benne viselkedni-ez az ami lenézni való.
2014. aug. 17. 19:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akit annyira érdekel hova utaztál hol vásárolál és mit vettél azoknak küld e-mailben. Ha jóba vagytok, de ritkán találkoztok biztos emaileztek, így csatolsz pár fotót.

Hidd el hiába pakolsz a facebookra képeket attól nem leszel jobb ember, inkább mint írtam magamutogatás, dicsekvés. Nyilván azért teszed fel hogy megmutasd a világnak, az ismerőseidnek, akik nem feltétlenül a barátaid, bár azok is vannak köztük, szóval nekik megmutasd hol voltál mit vettél stb. Ez tök fölösleges.

2014. aug. 17. 20:27
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező!

Idősebb vagyok már tőled pár évvel, ezért másként nézem a dolgokat. Nagyon gazdag családból származom, de szolidan élünk. Utazgatás van nálunk is sok, de én legfőképpen a munkám miatt utazom, csak pótolni szoktam turistáskodással is. A ruháim a francia és olasz, illetve német márkák közül vannak, szóval drágák és minőségesek, de sosem hivalkodóak. Nagyon fontos, hogy legyen egy kialakult, őszinte baráti köröd, a többiek pedig nem számítanak. Engem is van, aki fikáz, de nem érdekel, mert semmi közünk egymáshoz.

2014. aug. 18. 07:52
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
Figyelj, nekünk is elég sok pénzünk van, de attól még nekem sem vagy nagyon szimpatikus. És NEM azért, mert mennyire sok pénzetek lehet, hanem a viselkedésed miatt. Engem nem érdekel a pénz. Oké, örülök, hogy így bármit meg tudnánk venni, amit szeretnénk és elég sok mindenem megvan, amit szerettem volna, viszont képes vagyok kínaiból vagy turiból is vásárolni, mert nekem az a lényeg, hogy ami rajtam van az jól álljon. Nem rakok fel képeket, csak olyanokat, amin nem az látszik hogy milyen sok pénzünk van, hanem egy-egy kép nyaralásról, pár kép barátokkal. És így a végére, képzeld, nekem sincs valami remek életem ezek ellenére sem, még ha ezt nem is látják. Engem mondjuk nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam, mert akik fontosak, azok úgy is tudják az igazat.
2014. aug. 20. 19:15
 18/20 anonim válasza:
És hogyan, miből lettetek ennyire gazdagagak?
2017. dec. 26. 18:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne..... Mit dolgoznak a szüleitek?.... Erre valaszolhatnátok páran, mert már annyian írtatok, hogy milyen gazdagok vagytok, hogy kíváncsi lettem.... Mi sajnos nem vagyunk gazdagok, bár annyira szegények sem, mert viszonylag jól élünk... 21/F
2018. márc. 5. 18:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Azért irigyek mert:

1. Nincs piacképes szakmája

2. Pénzügyileg analfabéta

3. Lusta

4. Fél vállalkozni / egyéb munkákat elvállalni

5. Szerencsétlen, életképtelen személy.

6. Nincsenek életcéljai

7. Nők esetében: rosszul választott férjet

8. Lehúzó emberekkel van körülvéve.

2021. jún. 7. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!