Miért irigyek rám? Miért kell elítélni azért, mert gazdagok vagyunk?
16 éves lány vagyok és elég sokan irigyek rám. De legalább csendben tennék, vagy úgy, hogy engem nem bántanak...
Tudom, hogy a közösségi oldalaim tele vannak a jobbnál jobb képeimmel, de az távolról sem az egész része az életemnek. Mert értelemszerűen azt nem teszem fel sehová, amikor valami bajom van, vagy pl. amikor anyát hetekig nem látom, mert az aktuális barátja/férje fontosabb neki.
Most is elméletileg apánál vagyok külföldön, de annyira nem érdekli, hogy mit csinálok, hogy elengedett csak úgy az ország másik felébe az itteni barátaimmal és annyit kérdezett, hogy a reptérre hogy megyek ki...
Elítélnek úgy, hogy nem ismernek, néhányukkal egy szót sem beszéltem még.
Miért ilyenek? Én nem ártottam nekik soha.
Szerintem akit annyira érdekel hova utaztál hol vásárolál és mit vettél azoknak küld e-mailben. Ha jóba vagytok, de ritkán találkoztok biztos emaileztek, így csatolsz pár fotót.
Hidd el hiába pakolsz a facebookra képeket attól nem leszel jobb ember, inkább mint írtam magamutogatás, dicsekvés. Nyilván azért teszed fel hogy megmutasd a világnak, az ismerőseidnek, akik nem feltétlenül a barátaid, bár azok is vannak köztük, szóval nekik megmutasd hol voltál mit vettél stb. Ez tök fölösleges.
Kedves kérdező!
Idősebb vagyok már tőled pár évvel, ezért másként nézem a dolgokat. Nagyon gazdag családból származom, de szolidan élünk. Utazgatás van nálunk is sok, de én legfőképpen a munkám miatt utazom, csak pótolni szoktam turistáskodással is. A ruháim a francia és olasz, illetve német márkák közül vannak, szóval drágák és minőségesek, de sosem hivalkodóak. Nagyon fontos, hogy legyen egy kialakult, őszinte baráti köröd, a többiek pedig nem számítanak. Engem is van, aki fikáz, de nem érdekel, mert semmi közünk egymáshoz.
Azért irigyek mert:
1. Nincs piacképes szakmája
2. Pénzügyileg analfabéta
3. Lusta
4. Fél vállalkozni / egyéb munkákat elvállalni
5. Szerencsétlen, életképtelen személy.
6. Nincsenek életcéljai
7. Nők esetében: rosszul választott férjet
8. Lehúzó emberekkel van körülvéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!