Miért kell azokat a nőket elítélni, akiknek nem csak a gyerekről szól az élete?
Miért kell azokat a nőket elnézni aki meg enm akar vissza menni dolgozni???
Egyébként a legtöbb nő igy van vele és igy csinálja ahogy Te irtad. Én pl el fogok járni ide oda a férjemmel vagy gyerek nélkül is az biztos de dolgozni nem megyek vissza.
Nem ezeket a nőket ítélik el vagy szólják meg, akik megtalálják az egyensúlyt a gyerek, a férj, a munka és saját maguk közt, hanem azokat, akik bizonyos dolgokban már túlesnek a ló túloldalára. És valljuk be bizony, ebből is akad szép számmal.
Én azt se tartom jónak, akinek nagyon fontos saját maga és sokszor inkább a gyerekkel kéne többet foglalkoznia, mint a szórakozással, meg saját magával, de ugyanúgy az sem jó, ha az anyának minden idejét, cselekedetét, gondolatát a gyerek teszi ki.
Meg kell találni az arany közép utat, amikor mindenki jól érzi magát és senki nincs elhanyagolva.
Na mi rájöttünk a férjemmel,hogy azok szólnak meg, akik irigyek.
Elmondom mi velünk, velem a baj. 20 hónapos gyerekünk van, én heti kétszer edzeni járok, addig mamival van, a férjem heti szinten focizik, igaz este, akkor természetesen velem van a gyerek. Saját vállalkozásom van, ahova bejárok, szintén heti 1-2 órát dolgozni. 2-3 hetente hétvégén barátok jönnek hozzánk, akkor a gyerek általában itthon van, de van,hogy ha ki szeretnénk mozdulni, akkor a mamiknál alszik.
Volt, aki megszólt bennünket azért, mert nekem van időm eljárni sportolni, vagy mert barátok jönnek hozzánk néha vacsorázni. Uram bocsá, havonta egyszer most nyáron van egy szombat éjszakánk kettesben, vagy elmegyünk egy koncertre, szülinapi buliba stb. Tehát nem 24 órában a gyerekkel foglalkozunk.Megfigyeltük,hogy ezeket általában azok mondják, akiknek nincs segítségük, nincs nagyi, keresztanyu stb. Puszta irigység, hogy mi meg tudjuk tenni, ők meg nem. És én komolyan sajnálom,mert tudom,hogy mekkora segítség,hogy nekünk van, és jóval nehezebb lenne a mamik nélkül, de szerencsére vannak és jó a viszonyunk! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!