Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell azokat a nőket...

Miért kell azokat a nőket elítélni, akiknek nem csak a gyerekről szól az élete?

Figyelt kérdés
Hanem szeret magával is törődni,az eljár társaságba nem azt jelenti,hogy elmegy a játszótérre és haza,hogy eljár a férjével kettesben kikapcsolódni és mondjuk még dolgozik is egy két éves gyerek mellett napi 6 órában és nem kis maminak hívatja magát,mert attól,hogy anyává vált még nő maradt.De igen ettől függetlenül a baba a legfontosabb az életében.
2013. aug. 7. 11:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%

Miért kell azokat a nőket elnézni aki meg enm akar vissza menni dolgozni???

Egyébként a legtöbb nő igy van vele és igy csinálja ahogy Te irtad. Én pl el fogok járni ide oda a férjemmel vagy gyerek nélkül is az biztos de dolgozni nem megyek vissza.

2013. aug. 7. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Nem ezeket a nőket ítélik el vagy szólják meg, akik megtalálják az egyensúlyt a gyerek, a férj, a munka és saját maguk közt, hanem azokat, akik bizonyos dolgokban már túlesnek a ló túloldalára. És valljuk be bizony, ebből is akad szép számmal.

Én azt se tartom jónak, akinek nagyon fontos saját maga és sokszor inkább a gyerekkel kéne többet foglalkoznia, mint a szórakozással, meg saját magával, de ugyanúgy az sem jó, ha az anyának minden idejét, cselekedetét, gondolatát a gyerek teszi ki.

Meg kell találni az arany közép utat, amikor mindenki jól érzi magát és senki nincs elhanyagolva.

2013. aug. 7. 11:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kizárólag olyanok szóltál le akik a nap 24 órájában a gyerekkel vannak,leginkább otthon ülnek vagy a helyi játszótéren. Nem foglalkozik olyan sokat magával az illető,csak egyszerűen szeret nő lenni és neki belefér havonta egy kozmetikus,fodrász a gyerek nélkül. Nincs dada,ő fürdeti eteti a kicsit és egyszerűen megbolondult volna,ha a 4 fal között kellene ülnie a nap 24 órájában ezért vissza ment a családi vállalkozásba,tehát nem olyan meló,hogy a főnöke megmondja mit mikor csináljon. Még egyszer köszi a válaszokat. Szép napot.
2013. aug. 7. 11:53
 4/11 anonim ***** válasza:
De, ki ítéli el? A család? Barátok? Vad idegenek odamennek, hogy hogy képzelni? Nem értem. Én még senkitől nem hallottam, hogy milyen elítélendő dolog, ha az ember anya létére magával is foglalkozik.
2013. aug. 7. 11:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Inkább közeli ismerősök,a munka miatt,mert szerintünk egy ennyi idő gyereknek 24 órában az anyjára van szüksége,aztán a másik amiért havonta egyszer este étteremben vacsiznak és akkor a nagymama van a picivel,ez pedig biztos nem tesz neki jót,mármint,hogy nincs ott az anyja mikor elalszik,pedig ebből sosem volt probléma.
2013. aug. 7. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
mert szeretnek irigykedni az emberek
2013. aug. 7. 13:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Tudod nagy divat lett,hogy az anyukák még wcre se mennek a gyerek nélkül min 3 éves koráig,és ha gyerekük lesz teljesen megfelejtkeznek magukról,elfelejtik,hogy nők,barátnők,feleségek is.Részemről nekem a fiam és a férjem is ugyanolyan fontos,vannak igényeim pl elmenni egy-egyszer szórakozni,barátnőzni,férjemmel kettesben elmenni valahova,mozizni,kávézni,koncertre stb.Fontos,hogy csinos legyek,adok magamra,igényes vagyok.Dolgozom,tanulok,fiam bölcsis.Úgy gondolom gyerek mellett is lehet élni,utazni,szórakozni,nyaralni,persze meg kell szervezni,nyilván nem jutok el minden héten a barátnőkkel valahova,mert nem jön össze,de mondjuk 2-3 hetente összejön, a férjemmel legalább 1szer a héten kettesben elmegyünk valahova.Általában irigységből bántanak,ez Magyarország szokj hozzá.
2013. aug. 7. 13:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem senkinek nincs joga senkit elítélni. Az anyukák sem egyformák és a babák sem. Van akinek kitölti az életét az anyaság, nem vágyik többre, valakink pedig hiányzik a karrier és a kihívás is a gyerek mellé. Valamelyik gyerek mellett lehet ezt csinálni, valamelyik mellett nem. Valaki többet engedhet meg magának anyagilag, valaki kevesebbet. Ezt mindenki maga tudja, és maga dönt, (ha van lehetősége dönteni) másnak meg semmi köze hozzá.
2013. aug. 7. 13:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Olyan furcsa hogy a legtöbb válaszban, amiben felháborodtok hogy miért ítélkeznek az ominózus anyukák, ti is ugyanúgy ítélkeztek a másik fél felett :)... Szerintem nem szerencsés vagy ilyennek, vagy olyannak lenni, meg kell találni az egyensúlyt. Az ítélkezőknek meg tojni kell a fejére, elég buta dolog ítélkezni, de adni rá ugyanúgy :).
2013. aug. 7. 14:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Na mi rájöttünk a férjemmel,hogy azok szólnak meg, akik irigyek.

Elmondom mi velünk, velem a baj. 20 hónapos gyerekünk van, én heti kétszer edzeni járok, addig mamival van, a férjem heti szinten focizik, igaz este, akkor természetesen velem van a gyerek. Saját vállalkozásom van, ahova bejárok, szintén heti 1-2 órát dolgozni. 2-3 hetente hétvégén barátok jönnek hozzánk, akkor a gyerek általában itthon van, de van,hogy ha ki szeretnénk mozdulni, akkor a mamiknál alszik.

Volt, aki megszólt bennünket azért, mert nekem van időm eljárni sportolni, vagy mert barátok jönnek hozzánk néha vacsorázni. Uram bocsá, havonta egyszer most nyáron van egy szombat éjszakánk kettesben, vagy elmegyünk egy koncertre, szülinapi buliba stb. Tehát nem 24 órában a gyerekkel foglalkozunk.Megfigyeltük,hogy ezeket általában azok mondják, akiknek nincs segítségük, nincs nagyi, keresztanyu stb. Puszta irigység, hogy mi meg tudjuk tenni, ők meg nem. És én komolyan sajnálom,mert tudom,hogy mekkora segítség,hogy nekünk van, és jóval nehezebb lenne a mamik nélkül, de szerencsére vannak és jó a viszonyunk! Ennyi!

2013. aug. 7. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!