Nem is tudom. Én terhesen biztos nem mernék, félteném a babát. Tudom, az utcára kilépni is kész életveszély, de ezt valahogy veszélyesebbnek gondolom a baba miatt. Szülés után ha rendben vagy és bírod, és a baba is jó helyen van, akkor miért ne.
2013. okt. 30. 22:06
2/17 anonim válasza:
Ítêlkezni sekinek sincs joga, a te gyereked, nem másê. Ha baja lesz a te lelkeden szárad....
2013. okt. 30. 22:07
3/17 anonim válasza:
Terhesség alatt igen, mert veszélyeztetted a magzatot. Utána a te dolgod, max. te halhatsz bele, az meg kit érdekel.
4/17 anonim válasza:
Senkinek sincs joga elítélni a másik embert. Ha nem veszélyzteted a babát és magadat akkor hajrá! :)
5/17 anonim válasza:
Itt megtanultam, hogy ítélkezni nem szabad, sőt még véleményt nyilvánítani sem, de azt olvastam, hogy terhesen egyáltalán nem szabad lóra ülni, mert a ezzel jobban semmivel nem árthatnál a babádnak.
2013. okt. 30. 22:18
6/17 anonim válasza:
Te vagy az, akinek a férje ki van akadva, hogy az újszülöttel nem foglalkozik a felesége, hanem inkább lovagol? Pár hónapja volt itt egy ilyen kérdés.
2013. okt. 30. 22:20
7/17 anonim válasza:
6-os, nekem is ez ugrott be :)
És egyébként én sem lovagolnék terhesen, mert a baba biztonsága mindenekelőtt, felelőtlenségnek tartom. Szülés után pedig, egészséges mértékben, heti pár óra kikapcsolódás mindenkinek jár..
2013. okt. 30. 22:24
8/17 anonim válasza:
Elítélni nincs, de véleménye bárkinek lehet.
Az enyém nem pozitív... (bár ez nem volt kérdés, bocs).
Ha már így tetted fel a kérdést, nyilván te is tisztában vagy a veszélyeivel. Ha így is vállalod, a te dolgod.
Én nem értek ugyan hozzá, de amit eddig láttam az az volt, hogy a ló bizony ráz, nem is kicsit. Legalábbis innen a stabil földről nagyon úgy tűnik. Szerintem a babának nem tesz jót egy ennyire rázós sport. A leesés veszélyéről nem is beszélve. Ez csak az én véleményem.
A kérdésedre pedig a válasz igen. Egyetlen ember van, aki elítélhet ezért. A gyereked, ha sérülten kell felnőnie.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!