Abortuszon estem át múlt héten. Amikor hazaértem a kórházból, elmentem pisilni és vmi babszem nagyságú pirosas vmi jött ki a hüvelyemből. Szerintetek lehetséges, hogy bennem maradt a magzat egy darabja? :-S :- ( Sem előtte, sem utána nem volt ilyen.
Hallottatok már ilyenről?
Légyszives, a b*nkó, f*kázó emberek kerüljenek, van elég bajom így is. Köszönöm.
Sajnos itt nem hiszem, hogy szakszerű választ fogsz kapni. Keresd fel a nőgyógyászod, vagy hívd fel, és tőle kérdezd! Ha nincs konkrét nőgyógyászod, hívj fel néhányat és kérdezd meg tőlük. Az egészséged nem játék, ne bízd rá maga vadidegenek véleményére!
18/L
Szia!
Nem akarak offolni, de ilyen esetben (meg általában is) kíváncsi vagyok a miértekre. Elmondod miért kellett?
06:10! Azért mert egy felelőtlen h*lye p*csa vok.. :S Sajna ez az igazság.. Okolhatnám a pasit is akivel voltam, mert szóltam neki, hogy szóljon mielőtt végez, de... mindannyian tudjuk, h a nő dolga a védekezés.. :S nemrég ért véget 3 éves kapcsolatom, abba hagytam a gyógyszert, gondolván hogy a szünet ugye nem árthat és úgysem lesz semmi olyan amitől terhes lehetek.
Aztán mégis úgy hozta a sors, h belekeveredtem egy egyéjszakás kapcsolatba, és ez lett a vége. Hogy miért vetettem el? Mert sem apja a gyereknek, nekem nincs munkám,tanulok még, szüleimmel élek.. Ha visszamehetnék az időben, amire sajnos nincs lehetőségem, biztos h mindent másképp csinálnék. Nincs ettől rosszabb érzés.
Mondják h a szülés utáni depresszió mennyire rossz.. Nem szültem még, de úgy gondolom, h ez 100szor rosszabb annál. :( Mert ebben az esetben nem tudom kezembe venni a kisbabámat, h megvigasztaljon :( És biztos vagyok benne, hogy ez az érzés soha nem múlik el..
Egyébként 20 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!