Abortuszon estem át múlt héten. Amikor hazaértem a kórházból, elmentem pisilni és vmi babszem nagyságú pirosas vmi jött ki a hüvelyemből. Szerintetek lehetséges, hogy bennem maradt a magzat egy darabja? :-S :- ( Sem előtte, sem utána nem volt ilyen.
Hallottatok már ilyenről?
Légyszives, a b*nkó, f*kázó emberek kerüljenek, van elég bajom így is. Köszönöm.
Én úgy értem azt, h a nő dolga a védekezés, h igazából ha nem kívánt terhességre kerül a sor, akkor ő az egyedüli aki megjárja. Ezt egy férfi sem fogja megérezni soha, h milyen kín is ez. Csakis a nő.
És ha ebből a szemszögből nézem a dolgot, akkor sztem a nőnél van a felelősség. Nem az olyan esetekre gondoltam, amikor a nő gyerekkel zsarol. Hanem amik abortusszal végződnek.
Egy nőnek tisztában kell lennie azzal, h CSAK MAGÁBAN BÍZHAT! Tehát nekem is magamban kellett vna csak bíznom, és nem elhinni, h "majd vigyáz".. :S Tehát ez az én terhem , az én felelősségem lett volna vigyázni, és most én is szenvedek.
Nem tudtam magam jobban kifejezni, elég fáradt vagyok már, de remélem érted, h mit szeretnék mondani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!