Az gáz, ha én nem barnultam le a nyáron?
Figyelt kérdés
Nem voltam olyan helyeken a nyáron. Az osztálytársaim biztos szépen lebarnultak, én meg nem. Ez mennyire gáz?:(2014. aug. 14. 13:34
11/16 anonim válasza:
Ezen a nyáron csak az barnult le, aki külföldre ment, mert itthon nagy szerencse kellett pár jó kis nap elkapásához :D Vagy az (én) aki négy órát ültem a napon fesztiválon, hogy az első sorban legyek, majd estig ott álltam... A felkarom jó barna lett, a hajgumim és a karszalagom meg belémégett :D
Nem gáz szerintem egyáltalán.
12/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy gáz. Ha mégis, az elég nagy baj.
Én sem barnultam le, és? Mondjuk örülök neki. Az irodában elég nehéz. Én inkább dolgoztam. Ráadásul olyan területen, amit tanulok is. A barnaság elmúlik, de a tapasztalat és a munkával töltött napok élménye nem. :) Nekem ez fontosabb volt. :)
13/16 anonim válasza:
Az a gáz, hogy azt hiszed, gáz.
Most akkor én is ássam el magam, mert alapvetően nem barnulok könnyen?
14/L
14/16 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Én könnyen barnulok, de utálom a meleget, így az árnyékban olvastam általában, majd ha barna szeretnék lenni, elmegyek szolizni.
15/16 anonim válasza:
Szia! Szerintem inkább az a gáz amikor egy "tejfehér" bőrű lány úgy jön meg a nyári szünetről, mint egy "csokibarna néger"... ;)))
16/16 anonim válasza:
Miért lenne gáz? :D Én az egész nyarat egy elsötétített szobában töltöttem, a számítógép előtt. Futni is csak éjszaka mentem ki, a sötétben. Olyan fehér vagyok, mint egy hulla. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!