18 éves körüli fiúk többnyire már mennek legalább nyáron dolgozni?
Figyelt kérdés
A többség megy nyári munkára?2014. jún. 24. 14:07
1/9 A kérdező kommentje:
Mert minden fiú ismerősöm írja, hogy megy nyári munkára, én meg 18/F vagyok és nincs semmi nyárimunkám.
2014. jún. 24. 14:08
2/9 anonim válasza:
Nem. Azt látom, hogy nem. Verik a brét otthon, várják a fősulit, amit a szülők állnak, és söröznek, baromkodnak éjszakába nyúlóan, másnap délig alszanak. Egy fiatal felnőtt sincs a környezetemben, aki gimi után ne a bulin agyalna, ha nem dolgozna. Erősen reménykedem, hogy csak én ismerek lúzereket.
3/9 anonim válasza:
Nem hiszem. Második én pl soha nem küldeném el a gyerekemet nyári munkára ha nem akar menni. Nem ételre kell akkor had pihenjen nyáron, egész évben dolgozót az iskolába megérdemli a pihenést.
4/9 anonim válasza:
Nem, inkább csak mondják. Aztán nem jön össze semmi.
5/9 anonim válasza:
Szerintem meg, ha egy 18 éves fiúnak fel sem merül az igénye a munkára, és úgy kell küldeni, már régen rossz. Ilyenkorra érjen meg benne az önállósodási igény, és ne érezze jól magát úgy, hogy a szülei tartják el! Legalább kezdjen magával valamit. Nincs szomorúbb látvány, ahogy egy nagy darab, életerős, fiatal felnőtt nem csinál semmit, csak fekszik a tv előtt egész nap.
6/9 anonim válasza:
Attól mert nem dolgozik miért feküdne egész nap a tv előtt. Az én gyerekem pl évek óta egyedül végzi a kerti munkát, a felásástól egészen a végéig.
7/9 anonim válasza:
emberre válogatja...valakik mennek, valakik nem... sok mindentől függ... pl. milyen a gyerek hozzáállása, milyen a személyisége, mennyi szabadideje van, gyűjt-e valamire... a diákok azért mennek általában nyáron diákmunkára, hogy azért keressenek pénzt, hogy el tudjanak menni nyaralni, tudjanak új ruhát venni, nyelvtanulásra, egyetemre költeni, stb. olyan dolgokra, amik saját maguk igénye...
Én annak idején két nyarat dolgoztam le, nem bántam meg, sok új emberrel ismerkedtem meg és a pénzkeresés mellet egy jó buli volt, pedig gyárba mentünk 2-3 műszakban szalag mellé...
8/9 anonim válasza:
En es az ismeroseim nem dolgoztunk meg ennyi idosen. Csak majd az egyetem alatt kezdtem el dolgozni.
9/9 anonim válasza:
A bátyám 13 éves kora óta ingyenesen dolgozik, mert szereti csinálni. Minden 3. hétvégén kimegy oda. (Egész évben) De viszont, ha egy fizetös, uncsi nyári munkára kötelezik, sose lesz belöle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!