Van alapja? (bocsi. Itt van legalább élet. )
"Ezért az elegáns ember, aki ad az esztétikumra, a kezdetleges módszerek helyett: - Éhen hal. (Egyáltalán nem kell enni, 2-3 nap múlva már nem érezzük az éhséget. Kellemesen bágyadtak leszünk. Közben igyunk, de csak tiszta vizet, hogy ki ne száradjunk, mert nagyon kellemetlen és rossz szagú [acetonos] lesz a leheletünk. A végén egyre többet fogunk aludni, majd "szívgyengeségben" [általános keringési összeomlás] csöndesen és valószínűleg álmunkban elhalálozunk.)"
Valóban csak 2-3nap..?
Az segít ha közben valaki aktívan él..? (sport, fizikai munka, kevés alvás)
Degáz..xd
pedig már reméltem, hogy bejöhet..:3
2-3 nap alatt valóban hozzászoksz, én már próbáltam, bár elég durván más volt a célom ezzel...
Valóban elég sok idő, majd' 1 hónap is kellhet ahhoz, hogy éhen halj.
2-3 naptól semmi bajod nem lesz és ugyanúgy érzed az éhségét, ahhoz, hogy belehalj akár 1,5 hónap is kellhet.
Az éhhalál pedig borzasztó, nem olyan,hogy csak elalszol. Előtte teljesen legyengülsz, a hasad felpuffad,állandóan rosszul leszel,fájna és görcsölne a hasad, a közérzeted még rosszabb lesz. Az ezt követő fejfájásról és a legyengült immunrendszer okozta gyengeségről ne is beszéljünk, lehet nem is az éhezés hanem egy sima kis vírus vinne el, amivel más röhögve csinálja tovább a dolgát, rajtad pedig sokkal erősebben jelentkeznének a tünetek.
Amúgy ne öld meg magad, inkább keres segítséget. Sokkal jobb most elmenni egy pszichológushoz, minthogy összeess és arra kelj a kórházban, hogy gépekre vagy kötve.
Nem éhhalált akarok halni.. sokáig tart ezekszerint.. elég ha egy terepen leszédülök a lóról és ottmaradok..a késes dolog azért nem tetszik mert elég gáz lenne mikor anyámék belépnek a házba pl. és minden tiszta vér..:s szal. ja..
Ma még nem ettem de voltam futni + lovat rendbe raktam.. szédülök kicsit.. de még nincs gáz..
Hány éves vagy?
Gondolj a szüleidre, a testvéreidre (ha vannak) , a rokonokra, barátokra. Ha meghalsz, nekik hatalmas fájdalmat okozol. Tudom milyen ez. Én is eljátszottam már párszor a gondolattal, hogy .... (te is tudod, nem akarom leírni). (Csak én nem éhenhalni akartam, vagy leesni a lóról (ami szerintem baromság, mert egy jó kis csípőcsont töréssel "megúszhatod" és abból felgyogyulni nagyon gáz), hanem máson.
Ne tedd. Ha gondolod mesélhetsz a problémáidról, én szívesen meghalgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!