Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van alapja? (bocsi. Itt van...

Van alapja? (bocsi. Itt van legalább élet. )

Figyelt kérdés

"Ezért az elegáns ember, aki ad az esztétikumra, a kezdetleges módszerek helyett: - Éhen hal. (Egyáltalán nem kell enni, 2-3 nap múlva már nem érezzük az éhséget. Kellemesen bágyadtak leszünk. Közben igyunk, de csak tiszta vizet, hogy ki ne száradjunk, mert nagyon kellemetlen és rossz szagú [acetonos] lesz a leheletünk. A végén egyre többet fogunk aludni, majd "szívgyengeségben" [általános keringési összeomlás] csöndesen és valószínűleg álmunkban elhalálozunk.)"

Valóban csak 2-3nap..?

Az segít ha közben valaki aktívan él..? (sport, fizikai munka, kevés alvás)

2013. aug. 19. 13:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%

Jézusom,itt a sok hülye még teszi az agyát,hogy tudja 13-14 éves létére,hogy mennyire nem érdemes élni..BUTÁK VAGYTOK!!Bíztatni kellene az ilyen depis kislányokat,kisfiúkat,akik abban a hitben élnek,hogy az a világvége,ha elhagyja őket a pasijuk,vagy nem engedték el a hétvégi buliba.

Elárulom,hogy sokkal nagyobb és több bajod is lehet az életben.Micsodák?Például halálos betegségek.Na,ők azok,akik feladhatnák,meg elmondhatnák neked,hogy mennyire akarnak élni!De nem,ti hülyegyerekek,csak azt hajkurásszátok itt ezen az oldalon neki,hogy jaaaj,letörött a körmöd,micsoda tragédia,megkell halnod...-.-" Nem olvastátok itt azt a 15 éves lányt,aki azt írta,hogy minden este sírt,mert az anyukájáról kiderült,hogy mellrákos,és fél,hogy elveszti???Ezen kellene elgondolkoznotok,hogy az a lány ugyan sír,de kiáll az édesanyja és az ÉLET mellett!Azért harcol ennek a lánynak az édesanyja,hogy túléljen egy szörnyű betegséget.De neeeem,ti divatból mind öngyilkosok,meg gyenge elkűek akartok lenni.Legyetek,sok sikert hozzá!

Régen még segíteni akartam volna,de ma már elítélem a gyengeséget.

ÉN IS MINDEN KUDARCOM UTÁN PRÓBÁLTAM FELÁLLNI!!!!!!És általában sikerült is.Bennem is vannak nyomok,pofonok,amit az élettől kaptam..de nem adom fel!Ki az az idióta b*rom,aki eldobna magától egy ilyen lehetőséget?Várat lehet építeni az életben,és ha nem sikerül,akkor még mindig lehet felhőtlenül szórakozni!!!!!

2013. aug. 19. 20:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Változó, hogy ki mennyire bírja lelkileg. Én például teljesen labilis vagyok, a legkisebb dologért összeomlok, csak a barátom tartja bennem a lelket meg az, hogy fesztiválozhassak. EGy ismerősöm lánya is gyenge lelkileg, begyógyszerezte magát, mert féltékeny a nővérére.

Kérdező: olvastam egyszer egy szöveget, ami arról szól, hogy egy lány megölte magát. Azt hitte, hogy senki sem foglalkozik vele. Utána a környezetében mindenkinek lett valami baja, mivel mindenki magát okolta a dologért. Egszerűen ne tedd meg, tuti, hogy a szüleid depressziósak lesznek.

2013. aug. 19. 20:32
 13/20 A kérdező kommentje:

Ez komolyan vicces kedves lenéző kommentelő.. mivel nem igazán tudhatod, hogy mi az egész háttere így nem értem a kiakadásod..valószínű abba kell hagynom a táncot, a lovaglást,a fogathajtást, a futást.. sőt mindennemű sporttevékenységet a lábam miatt.. az életemet jelenti.. ha ez nincs én sem vagyok teljes.. a fél ember meg milyen..?

És igen otthagyott a pasim.. akiről azthittem a legjobb barátnőm most elmond mindenféle kvának aminek semmi valóságalapja.. egyszerűen offon vagyok idegileg elegem van mindenből.. 2 állatom elpusztult 1 hét alatt mindkettővel egész éjszaka kint voltam nem aludtam, állatorvos járt semmi haszna..mégis miért csináljam tovább? hogy valaki jót röhögjön..?

2013. aug. 19. 21:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem. Nekem a kezemmel vannak bajok, anya meg sz*rik az egészbe, nem visz el orvoshoz, pedig félek, hogy lesz valami nagyobb baj vele és nem tudok rajzolni, hiszen nekem meg az az életem. Viszont ettől még ne akard megölni magad :( Az egyik osztálytársamnak a gerincével lett valami, elvileg nem is nagyon lovagolhatna, de megteszi. Te is küzdj azért, hogy megtehesd amit szeretnél. A barátnőd az no comment, magát minősíti a viselkedésével. Velem pasiügyben meg az volt, hogy annál a lánynál aludt, aki tetszett neki, ráadásul egy ágyban. Kiakadtam érte, mire ő kiverte a hisztit, de ő azért akadt ki, mert én egy olyan fiúval beszélgettem, akit helyesnek tartok meg minden, de értedk, eze után ő verte ki a balhét. Szakított velem. Összejöttem azzal a fiúval, akitől féltett, na akkor is kiverte a balhét azóta az van, hogy engem elhordott mindennek, de közben ő is összejött azzal, akinél ott aludt. Most már csak röhögök rajta. 3 évvel idősebb nálam, nagyon érettnek gondolja magát, de a viselkedése iszonyat gyerekes. Nagyon tudja magát sajnáltatni, mert elváltak a szülei. Pedig az sokkal jobb, mintha az lenne a helyzet, hogy pl nálam a szüleim a tesóimért vannak együtt, apám veri anyámat, engem is, az szerinte nem gond, 17 évesen nem képes feldolgozni, hogy apuci anyuci nincs együtt az rémes. Szerintem nincs is baja csak ugye valamivel kell sajnáltatnia magát. Na te ne legyél ilyen, állj talpra és folytasd az utadat. Biztos vannak, akikkel barátkozhatsz. Írhatsz nekem is privit, küldök neked facebook profilt is, beszélgethetsz velem, ha szeretnél.
2013. aug. 19. 21:50
 15/20 anonim ***** válasza:
23%

Szerelmi bánat miatt ne akarj meghalni, tényleg ne, mert ez el fog múlni. Komolyan egy ember miatt tennéd meg?

Tudod sok rossz dolog történik az emberrel, de nem szabad egyiknél sem feladni. Csak menni kell tovább.

2013. aug. 19. 23:37
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az éhenhalás nem a legjobb, esetleg csak olyan sportot űznék, vagy olyan hobbim lenne, ami veszélyes. (Többet mernék kockáztatni.)

Gondolj bele, hogy elbsznád néhány ember életét. Nekem egyik közeli haverom otthon nézegette édesapja pisztolyát, és balesetből elsült... Főbe lőtte magát, édesapa erre ment haza. Hónapokig rosszul aludtam, és krvára hibáztattam magamat érte... Sőt mások is... Aznap, ha elmegyek vele jégkásázni, akkor nem megy haza, csak a következő busszal, és akkor már otthon lett volna édesapja, de így hazament és...

Hát képzeld el milyen lehet a szülőknek, rokonoknak... Azért van akinek igenis számítasz ebben a világban! És, ha van egy fiú, akinek te vagy a nagy Ő, és nem mer lépni, holnap lépne, de te öngyilkos lettél... Nem szörnyű?

Esetleg ez a dal: http://www.youtube.com/watch?v=drLj38INUr8

Helyreráz egy időre. Nekem is segített már, amikor úgy éreztem minden ellenem van, bár nem az öngyilkosságról szól, de azt hiszem a lényeg ugyanaz: ne bszd el...

(Én sose fontoltam öngyilkosságot, ámde drogokhoz képes lettem volna nyúlni... Aztán a húgom megmutatta ezt a számot, és akkor úgy döntöttem: NEM!)

Csak képzeld el, mennyi király dolgot csinálhatsz még? Légy erős, én hiszek benned!

Lesz olyan barátod, aki sose hagy el! Lesz olyan barátnőd, akivel 70 évesen beszélitek ki a szappanoperákat!:)

Figyelj komolyan mondom, azért az öngyilkosság elhamarkodott döntés... Akarsz írhatsz privátot, én őszinte vagyok nem foglalkozok a többi emberrel, úgy vagyok vele, hogy úgy teszi tönkre magát, ahogy akarja, de valamiért most úgy éreztem erre a kérdésre kell válaszolnom. Ezért nyugodtan mondj el bármit, ami bánt, talán az is segít rajtad, ha csak elmondod, hogy milyen rossz ez az egész... Én megértem.

2013. aug. 19. 23:47
 17/20 anonim válasza:
28%

Tudod, az élet néha szar, de nem meghalni kell, hanem felálni.

Amúgy élsz még?

2013. aug. 20. 00:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Lábadra...Nem biztos,hogy segít,de kezdj el jógázni,hidd el,nekem segített.És az egyik ismerősömnek is,aki fejest ugrott egy tóba,meg sérült a gerince,és lebénult az egyik lába.Megpróbálta a jógát,és helyre hozta...Mára már jógaoktató lett.A jóga,ha hiszel benne segít lelkileg,testileg.Jobban érzed tőle magad,boldog leszel,és nyugodt,minden pozitív lesz.:)

Ne dobd el az életed!Bármi bajod is lesz,boldog lehetsz,és a hibáiddal együtt fog szeretni az,aki megérdemel téged.Az a bizonyos fiú,akinek csak TE kellesz,akinek TE vagy a legfontosabb!!!

A szerelmi gondot ki kell heverni,bár olyankor rossz,de utána jobb lesz,rájössz,hogy semmi pénzért nem kellene az a fiú többé.

Ja,és barátnőből még lesz ezer,meg ezer.Valakiben nagyot fogsz csalódni,valaki pedig ott lesz mindig,és számíthatsz rá:))

Nyugodtan írj privit!:)

2013. aug. 20. 01:11
 19/20 anonim ***** válasza:
sztem ez azért fájdalmasabb mintha kifekszel a vonat elé, mert az gyorsabb.
2013. aug. 25. 22:37
 20/20 anonim ***** válasza:

2-3 nap laza. Én szintén szerelmi bánatomban, 14 évesen 4 napig szeszes italokon, cigin, energia italon, és kávén éltem.

Ha kajára néztem már elkapott a hányinger, úgyhogy sok esélyem nem volt enni.

Az 5. napon sikerült, onnantól kezdve csak a többi "egészséges" dologgal volt problémám.

Maradandó károsodást se szenvedtem ez idő alatt. Na jó, majdnem rászoktam a cigire, de az általam fogyasztott mennyiség mellett enyhén fogalmazva is "lószar" ennyi következmény.

2013. aug. 26. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!