Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti tanultok a nyáron?

Kamaszok! Ti tanultok a nyáron?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen úgy értem, hogy minden tantárgyat egyesével, hanem pl. nyelvet, vagy egy kiválasztott tantárgyat (pl. amiből érettségizni akartok, vagy ha olyan tagozatra jártok)
2014. júl. 24. 10:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem igazán tanulok, inkább csak hobbiból olvasok német cikkeket, mert szeretem a németet, amúgy más semmit
2014. júl. 24. 10:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyelveket - spanyol, olasz, német és angol, mivel nemsokára felsőfokúzok az utóbbiból. És jogsira.:D Meg talán matekot kéne, mert elég gyatrán állok belőle. 17/L
2014. júl. 24. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én németet, angolt és matekot tanulok.
2014. júl. 24. 16:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Angolt, mert fejlődni szeretnék.

Magyart, mert 11. osztályban töri fakos voltam, de most magyar fakos szeretnék lenni. Ezért az egész 11. évi magyar fakos anyagból osztályzóvizsgát kell tennem.

2014. júl. 24. 17:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyelvet tanulok tanárnál.
2014. júl. 24. 19:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
tanulok eléggé...angol középfokú nyelvvizsgára,valamint felvételire készülök,szóval írásbeliket gyakorlok,illetve Spanyolországról tanulok minden félét,mert ebből fogok szóbelizni.
2014. júl. 24. 20:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Felirattal nézek angol sorozatokat, de ez szerintem nem számít tanulásnak, szóval nem, nem tanulok semmit.
2014. júl. 24. 20:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Eddig nem tanultam, mert dolgoztam. Augusztusban már nem tudok ott dolgozni, ahol eddig voltam, így több lesz a szabadidőm. És igen, fogok tanulni. Elsősorban németet, mert nyelvvizsgázni szeretnék jövőre, másrészt pedig adózást, mert az nehezebben ment suliban. No, meg felfrissítem tudásomat majd. :)
2014. júl. 24. 21:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Azt hittem több olyan válasz lesz, hogy "nem tanulok". Így nem lenne ciki az én válaszom... én nem tanulok. Illetve oroszozok a nagyimmal heti 3-4x, mert készülök a felsőfokúra....de nem nevezném olyan tanulásnak, mint amit évközben a suliban lenyomunk... Úgyhogy nem, én csak gyakorlok a nagyimmal, de nem tanulok.

17L

2014. júl. 25. 16:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Én hozzám hetente jár az angol tanár (iskola időben 45 percre szünetben másfél órára)
2014. júl. 29. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!