Kamaszok! Ti tanultok a nyáron?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen úgy értem, hogy minden tantárgyat egyesével, hanem pl. nyelvet, vagy egy kiválasztott tantárgyat (pl. amiből érettségizni akartok, vagy ha olyan tagozatra jártok)2014. júl. 24. 10:20
1/13 anonim válasza:
nem igazán tanulok, inkább csak hobbiból olvasok német cikkeket, mert szeretem a németet, amúgy más semmit
2/13 anonim válasza:
Nyelveket - spanyol, olasz, német és angol, mivel nemsokára felsőfokúzok az utóbbiból. És jogsira.:D Meg talán matekot kéne, mert elég gyatrán állok belőle. 17/L
3/13 anonim válasza:
Én németet, angolt és matekot tanulok.
4/13 anonim válasza:
Angolt, mert fejlődni szeretnék.
Magyart, mert 11. osztályban töri fakos voltam, de most magyar fakos szeretnék lenni. Ezért az egész 11. évi magyar fakos anyagból osztályzóvizsgát kell tennem.
6/13 anonim válasza:
tanulok eléggé...angol középfokú nyelvvizsgára,valamint felvételire készülök,szóval írásbeliket gyakorlok,illetve Spanyolországról tanulok minden félét,mert ebből fogok szóbelizni.
7/13 anonim válasza:
Felirattal nézek angol sorozatokat, de ez szerintem nem számít tanulásnak, szóval nem, nem tanulok semmit.
8/13 anonim válasza:
Eddig nem tanultam, mert dolgoztam. Augusztusban már nem tudok ott dolgozni, ahol eddig voltam, így több lesz a szabadidőm. És igen, fogok tanulni. Elsősorban németet, mert nyelvvizsgázni szeretnék jövőre, másrészt pedig adózást, mert az nehezebben ment suliban. No, meg felfrissítem tudásomat majd. :)
9/13 anonim válasza:
Azt hittem több olyan válasz lesz, hogy "nem tanulok". Így nem lenne ciki az én válaszom... én nem tanulok. Illetve oroszozok a nagyimmal heti 3-4x, mert készülök a felsőfokúra....de nem nevezném olyan tanulásnak, mint amit évközben a suliban lenyomunk... Úgyhogy nem, én csak gyakorlok a nagyimmal, de nem tanulok.
17L
10/13 anonim válasza:
Én hozzám hetente jár az angol tanár (iskola időben 45 percre szünetben másfél órára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!