Kamaszok! Ti tanultok a nyáron?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen úgy értem, hogy minden tantárgyat egyesével, hanem pl. nyelvet, vagy egy kiválasztott tantárgyat (pl. amiből érettségizni akartok, vagy ha olyan tagozatra jártok)2014. júl. 24. 10:20
11/13 anonim válasza:
Igen, angolt és németet, a közeljövőben muszáj lesz mindkettőből nyelvvizsgázni. Angol időpontja már megvan, a németé eléggé kétséges, mert a hallgatás még mindig gyatrán megy.
12/13 anonim válasza:
-Olvasgatom a kötelező olvasmányokat
-Jogosítványt szeretnék, szóval KRESZ-re is tanulok
-Olvasok, sorozatokat nézek angolul, néha németül, bár ez már inkább a szinten tartás-szórakozás kategória:-)
13/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez mennyire számít tanulásnak, de német dolgokat szoktam fordítani. Van egy német banda, akit szeretek, szóval leginkább a dalszövegeiket és a velük kapcsolatos cikkeket, de van, hogy olvasom a szótárat vagy a német könyvemet, mert szeretem ezt a nyevet és érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!