Kamaszok! Nektek milyen átlagotok van? És mennyit tanultok egyik napról a másikra? Valami bevált tanulási "trükk"?
13 éves, 7. osztályos lány vagyok. Mivel nagyon lassan, és nehezen értem meg az anyagokat, ezért napi 3-4 órákat is tanulok, hogy elérjem a 4,5 feletti átlagot.
Ti hogyan csináljátok? (Van olyan osztálytársam, aki napi 1/2 óra tanulással kitűnő. - Igaz, hogy én aprólékosan, szépen írok, kerekítem a betűket, és a tanulásban is nagyon részletes vagyok.)
Amit nagyon nehezen tanulok meg: földrajz, kémia, fizika.
Nyelvekből (idegen- és magyar) viszont versenyekre is járok, ezek könnyen mennek...
Én most vagyok elsős, kitűnő tanuló :)
Én is nagyon precíz, aprólékos vagyok, szépen írok, de akárhogy csinálom, fél óra tanulással lazán kitűnő vagyok :)
Bevált módszer? Órán odafigyelek a tanár szövegére, és megpróbálok belőle minél többet megjegyezni.
15/L
szintén 13/L 7.osztályos tanuló vagy nekem max. 1 órát tanulok félévkor mégis 4.7 lett az átlagom
:DDD
Ebben a félévben 4,54 lett az átlagom. Lábé 10 percet tanulok, ha nem kevesebbet, a jegyeimet a kémia/fizika/matek tantárgyak húzzák le. Ezeket nem tudom megérteni sajnos.
16/l
szintén 13éves 7.es lány vagyok xD
én napi 2,5 órát tanulok de az átlagom jó vagyis nekem 3,7 de va egy barátnőm aki d.u. fél2től este 8ig is tanul...folyamatosan
18 14 -es én is igy voltam:D
Ha megszakadtam se tudtam volna jobbat.
Ez van:xD
kitűnő tanuló vagyok,általában csak átfutom az anyagot.
ha vmiben nem vagyok biztos,akkor ott a jól bevált puska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!