Mit gondoltok arra, hogy esetleg bekenni valamivel a cicit? Mondjuk citrommal. Öreganyáinknak is bevált ez a régi trükk.
De miért kell hogy megundorodjon tőle? Mondjuk jó én néha felnőtt aggyal gondolom végig, de ha anyám ilyet csinálna, biztos nem arra gondolnék milyen rendes anyám van.
Meg nem hülye az a gyerek, előtte jóízű volt, hirtelen meg ilyen. Mondjuk az én gyerekeim rafináltabbak az átlagnál, biztos nem dölnének be ennek a trükknek.
Nem mindig és nemcsak jó dolgokat örököl az ember az előző generációktól..
Szerintem is durva, én biztosan nem próbálnám ki. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha rögtön a mély vízbe dobjuk az úszni nem tudó gyereket. Lassan és körültekintően is megtaníthatjuk úszni. Csak ehhez ugye idő, kitartás és türelem kell..! Mindkét módszerrel megtanul úszni előbb-utóbb, de szerintem nagyon nem mindegy, hogy milyen áron.. Én magammal szemben is a fokozatosságot várom el másoktól, szerintem az a normális és természetes, ha én is így viselkedem a gyerekemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!