Kamaszok! Nektek milyen átlagotok van? És mennyit tanultok egyik napról a másikra? Valami bevált tanulási "trükk"?
13 éves, 7. osztályos lány vagyok. Mivel nagyon lassan, és nehezen értem meg az anyagokat, ezért napi 3-4 órákat is tanulok, hogy elérjem a 4,5 feletti átlagot.
Ti hogyan csináljátok? (Van olyan osztálytársam, aki napi 1/2 óra tanulással kitűnő. - Igaz, hogy én aprólékosan, szépen írok, kerekítem a betűket, és a tanulásban is nagyon részletes vagyok.)
Most vagyok nyolcadikos, és bevallom, hogy az ég világon semmit nem tanulok. Csak témazárók előtt egyszer átfutom a "vastag betűs" részt, és ezzel le van tudva a tanulás. Az írásbelit is osztálytársakról másolom. Egyszerűen nincs lelki erőm leülni tanulni. Órán is inkább beszélgetek, meg hülyülök a többiekkel. Aztán óra végén fogom, és egyszer átfutom az anyagot.
4,78 volt az átlagom.
Én gimi 3.os fiú vagyok.
Általában semmit nem tanulok,hetente 1-2x átolvasom a füzetbe az utolsó anyagot.Témazáróknál fél órát tanulom a témakört.
4,5 körüli átlagom van.
Kicsit egós szöveg tudom,de az átlagnál okosabbnak tartom magam.
én már 15 vagyok, de én elmondom hogy csinálom:
0 órát tanulok,házit nem írok, elő se veszem a könyveket, táskám ugyanott van reggel ahol du letettem :D
4,5 az átlagom :D
dolgozatba mindent ki lehet következtetni, amit nem arra meg emlékszem h említette órán. ennyi.
házit meg 5 perc alatt lemásolom óra előtt...
(első gimi, bp egyik legnehezebb gimnáziuma ;))
Én csak szimplán olvasgatom.Amit kell memorizálok és kész:D
4,4 az átlagom:D
14/L
én 13 éves vagyok, 8.os. Kb napi egy órát tanulok(ennyi idő amíg megírom az írásbelit, aztán átfutom a tanulnivaló (szóbeli) anyagot, és ennyi. Ha mindent tökéletesen megtanulnék kb 3-4 óráig tartana(főleg föci előtti napon), de pl. hétfőn mindent megtanultam és 2 óráig tartott(rám jött hogy én most nagyon rendes leszek, tartott egy napig...xD)így félévkor egy 4esem volt(töri), azelőtt mindig kitűnő voltam.Most is szeretnék az lenni(lehet strébernek tartani(az is vagyok ha az eredeti jelentését nézzük(törekvő)))
OFF: Azt nem értem hogy egyesek miért panaszkodnak hogy nem megy a fejükbe a matek meg a fizika amikor napi 10 p-et tanulnak...(asszemm tegnap 17.58)
3,5 az átlagom SOHA semmit nem tanulok,még verset se max 1-2hét után miután elkellet volna mondani..Bár ezt szégyellem is nagyon,de ez van!
13/L(7.osztály)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!