Az gáz, ha én nem barnultam le a nyáron?
Idén nyáron senki sem barnult le, mert nem volt napsütés.
Gondolom nem jár mindenki a Bahamákra az osztályodból sem.
Amúgy tényleg furcsa, hogy ezzel foglalkozol...
Semennyire. Ma már csak a latintáncosoknak kell úgy kinézni, mintha mind cigány lenne (vagy sárgaépa, az önbanítótól). Lassan mindenkinek eljut a tudatáig, hogy a napozás, mint tevékenység káros, rákot okoz és öregít. Én voltam strandolni, vitorlázni, de szőke fehérbőrű lévén végig kentem magam naptejjel. Talán egy fél árnyalattal így is barnább vagyok a 3 hetes nyaralás után, de ennyi színt a belvárosban közlekedve is magamra szedtem volna.
Sokkal gázabb, ha valaki egész nyáron lángost zabálva sistereg a gyékényen, mint ha egészségtudatosan él.
Barnulni nem csak a strandon és luxusszigeteken lehet, hanem a hátsókertben is. Ha annyira barna akarsz lenni, meglehet oldani ingyen a dolgot.
Ha pedig az a valódi bajod, hogy nem csináltál semmit a nyáron, még nem késő kitalálni valamit. Mondjuk ugorj le egy máik megyében levő rokonodhoz, vagy kérd meg a családod, hogy menjetek el kirándulni valahova elég csak egy kicsit utazni és egy teljesen más helyen vagy, számodra ismeretlen helyekkel és nevezetességekkel.
#8 azért mindenkinek hátsó kertje sincs...
Amúgy meg van akinek a bőre nem is teszi lehetővé, hogy egyáltalán lebarnuljon. Nekem elég egy alkalom, hogy jó színem legyen, a bátyámat meg még életembe nem láttam barnán, maximum rákvörösre sülve... Ez abszolút nem gáz, de ha zavar még bepótolhatod.
Ebben semmi gáz nincs :D 1 héttel ezelőtt úgy gondoltam hogy én már nem fogok semmi kis barna színt se összehozni. Elmentünk strandra és lám, lebarnultam elég rendesen :D
Nem te leszel az egyetlen fehér a suliban, nálunk is vannak vámpírok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!