15-16 éves lányok, ti mit fogtok csinálni nyáron?
Én a 10.et végeztem, és rájöttem, hogy jól fogna egy felsőfokú angol vizsga, amire ugyebár tanulni kell, szóval lényegében azt. Meg aztán nekikezdtem még a spanyol és olasz tanulásnak is, meg szeretném fejleszteni a suliban tanult németet.
Augusztusban segítőnek megyek majd egy gyerektáborba, illetve az időm további részét a családommal, tornázással, írással, olvasással és filmnézéssel töltöm.
Szerintem rendezzetek csajos bulikat, mondjuk kéthetente valamelyikőtöknél.:) 16/L
10.es voltam
sorozatokat nezek, segitek itthon, most hetvegen nagytakaritas volt, az egesz szobamat kilomtalanitottam meg suli utan rogton baratnommel levezettuk ezt a durva evet.(:D)
megyunk holnap baratnoimmel nyaralni, aztan julius vegem tabor, augusztusban csaladi nyaralas, ezek kozott a barataimmal talalkozom, itthon segitek, pihizek, es megprobalom felfogni hogy 11.es leszek.....
Én is a 9.-et végeztem.
Sorozatot nézek, olvasok, gitározok, fotózok ha egyedül vagyok. A barátommal szoktam még találkozni. Tervezek koncertekre menni, ide-oda osztálytársakkal, nem tudom, lesz-e belőle valami. Megyünk majd nyaralni is. Egyenlőre nem unatkozok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!