Fiúk-lányok. Mit fogtok csinálni a nyáron?
Június fennmaradó részében alszok,alszok és alszok,valamint barátokkal megyek ide-oda,és természetesen vásárolok,mintha muszáj lenne:)
Júliusban 1 hónapra nyaralni megyünk külföldre.
Augusztusban 2 hét Balaton + 1 hét a barátokkal is:)
Az utolsó hétben pedig sajnáltatom magam,hogy ismét 9 hónap kőkemény tanulás vár rám,+ készülődők azért(pl. tollak,füzetek stbstb. beszerzése). Aztán természetesen fel kell újítani a ruhatáramat is:D
itt leírtam (meg még egy jópáran):
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Júniusban pihenek, meg párszor elmegyek barátnőimmel erre-arra. (strandra, moziba...) Lesz egy-két kerti parti, például barátnőm szülinapján, meg a szüleimmel. Egyik hétvégét a nagymamámnál töltöm.
Július elején 10 napos táborba megyek, aztán 3 nappal később a szüleimmel megyünk nyaralni. (10 nap) Ezzel kb el is telik a július, augusztus elején a Balatonon töltök egy hétvégét a tesómékkal, a hónap hátralévő részében pedig pihenek, és élvezem az édes semmittevést. Emellett tervezem, hogy többet fogok sportolni, minden nap sétálok egy nagyot a kutyámmal(már amikor otthon vagyok) meg ilyenek. Ja és sokat alszom.
Az utolsó héten kicsit készülök a sulira, meg átnézek pár dolgot, mert egy nyár alatt majdnem mindent el szoktam felejteni, és nem akarom már az első héten szembesülni azzal, hogy hülye vagyok :)
Tanulok és lazulok itthon júniusban, meg barátommal leszek amennyit csak lehet. Június végén szóbeli érettségik, bankett.
Júliusban egy hét strandolás és bulizás a balatonon a barátnőimmel, utána két hét tengerpart a családdal és egy barátnőmmel.
Augusztusban meg készülődés az egyetemre, albérlet-vadászat, kis ismétlés matekból és programozásból, stb stb :D
fööh. ez életem legrosszabb nyara lesz :/
júniusban tanulás. júliusban jogsi, augusztusban diákmunka gyárban.
Edzeni fogok. Meg kémiázni és bioszozni. Muszáj.
Persze azért szórakozni is fogok, de az alap :)
Én megcsinálok egy online ingyenes cseh nyelvkurzust, mert nagyon érdekel ez a nyelv.
Gyakorlom az angolt és a németet (kiolvasok néhány könyvet és megnézek néhány filmet, heti két oroszórára fogok járni, és hetente egy napot önkénteskedem az állatmenhelyen.
Emellett szeretném kiolvasni a következő könyveket:
- Anna Karenina (Tolsztoj)
- Bűn és bűnhődés (Dosztojevszkij)
- Abigél (Szabó Magda)
- Feltámadás (szintén Tolsztoj)
- A kisherceget angolul (mert az a nyári olvasmányunk, mert angol két tan nyelvűs vagyok)
Meg még rengeteg mást is szeretnék elolvasni, de hosszú lenne a lista. :)
Filmekből pedig ezeket szeretném megnézni:
- Szomorú vasárnap
- hamu és gyémánt
- Veronika kettős élete
- Macskajaj
- Pride
- Tűz van, babám!
- 4 hónap, 3 hét, 2 nap
- Római vakáció
- Anna Karenina (miután kiolvastam)
- Abigél (szintén csak miután kiolvastam)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!