Lányok! Hétköznapokra milyen hajat szoktatok csinálni?
az előzőeket én is szoktam hordani..én amúgy van amikor kisimítom, és veszek egy tincset amit megcsavargatok és oladra csatolom..szerintem nagyon jó, akkor mostanában a laza konytokat, vagy fejtetőn vagy lentebb elég gyakran hordok, vagy szerintem nagyon édi és egyszerű és szinte ,miden alkalomra megfelelő, az hogy mint a két oldalról veszel egy-egy nagyobb tincset, és ezt a kettőt hátúl összefogos, és akár pl. egy masnit is tehetsz oda ahol megfogtad.
Remélem segítettem:D
hosszú egyenes szőkés hajam van. kiengedve hordon, esetleg a fejem tetején az első tincseket hátra csaktolom vagy oldalra, lófarokban, különböző kontyokban, padlófonásban elkezdem fonni fent és oldalra fonom, ritkán félolfalt összefogom.
most a meleg időkben általában vhogy mindig összefogom, mert nagyon dús hajam van és nem bírom ha ki van engedve egész nap. am igyekszem minél vűáltozatosabban hordani a hajamat, nem szeretem, ha vkinek minden nap cask szimplán ki van engedva vagy lófarokba van fogva, az olyan átlagos és semmi különleges nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!