Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit szoktatok...

Lányok! Ti mit szoktatok csinálni, ha átmegy hozzátok a legjobb barátnőtök?

Figyelt kérdés
Gondolok itt filmezésre, stb, de a filmezés már nagyon uncsi, és van olyan amikor azon gondolkozunk, hogy mit kéne csinálni.. mondanátok jó programokat otthonra? 13 éveseknek!
2013. jún. 7. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:

én a régebbi barátnőmmel zenét hallgattam, sokat beszélgettünk, áthívtunk más barátokat, kártyáztunk vagy társasoztunk, felelsz vagy mersz játék

sétálni mentünk

volt hogy myvip cseteltünk, de a maga a csetelés is vicces tud lenni

2013. jún. 7. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
www.tube8.com
2013. jún. 7. 17:15
 3/5 anonim válasza:
megcsinàljuk egymás hajàt és sminkét, klippeket csinálunk vagy parodizálunk, pl én a ding dong songot szoktsm h én vagyok a fiu a baràtnőm meg a làny és beöltözünk és levideozzuk ahogy eltátogjuk a zenét, vicces videokat csinálunk, beszélünk mindenféléről, már probáltam táncolni is de nem ment bele.
2013. jún. 9. 22:04
 4/5 anonim válasza:

Tancolunk,zenet hallgatunk,beszelgetunk...gyakran kiparodizalunk masokat,es felvesszuk:D nagyon neha telefonbetyarkodunk.sokat vagyunk a kertben.karaokezni is szoktunk,mindkettonknek szornyu hangja van:D

13L

2013. jún. 24. 13:51
 5/5 anonim válasza:
Mi sétálni szoktuznk (nem bp lakunk, egy kertvárosba, közel a dunához) visszük az állatokat (van kutyájuk) néha csak úgy összeöntünk, kavargatunk, nyomogatunk cuccokat és lesz belőle valami :D
2015. júl. 14. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!