13 éves lány vagyok, és én már most nem tudok mit csinálni a nyári szünetben. Az ilyen korú lányok mivel kötik le magukat?
Csináld meg a házimunkát, mire anyukádék hazamennek. Így hamar eltelik a napod.
Vagy játssz a többi hasonló korú lánnyal, beszélgessetek, menjetek el fagyizni stb.
Dehogynem...kukoricacímerezés...bár allergiát kaphatsz tőle és összevág a kukorica...vagy szórólapozhatsz...
Amúgy én indiáncsomózásokat csináltam hímzőcérnából...időigényes de nagyon szép az eredmény:)
Vagy vegyél DVD-ket, és nézzd meg őket, aztán kezdhetsz logot írni, mondjuk a megnézett filmekről kritikát....vagy könyvekről...esetleg sak a gondolataidról...
Ja és a net tele van lehetőséggel....van például a gitározz.hu és a gitártanfolyam.hu itt gitározni tanulhatsz a netről...vagy csak szörfözz a wikipédián...beleolvasol pár címszóba ami érdekel...valami még rád is ragad...
Esetleg nevelde...például van a www.bocika.hu kevesen ismerik, de itt van egy nagyon kiterjedt fórum, beszélgethetsz vagy ott akár cset, és bloglehetőség is van, vagy egyszerűen levelezhetsz is ott...a társaság is jó korosztály 9-18 év közt...de egy-egy huszonéves is felbukkan...
Napvilágnet iróklub...írj verset vagy novellát és kapsz rá építőkritikát...vagy olvashatod a többiekét...:)
Beszéld rá a szüleidet, hogy menjetek színházba...tudom manapság az a divat, hogy a színház unalmas szar, de ha közelebbről megismerjük, egy egészen új, és fantasztikus világ...És igazán jó program...mert egész nap próbálgathatos a ruháidat, és sminkjeidet...
Vagy alakítcsd át a szobádat...mindenféle textiliából vagy fonalből készült cuccokkal kidíszítheted...ezek elkészítése is remek, ha folyton az lebeg a szemed elött, hogy milyen szép lesz:)
Ilyenidős korban, rengeteg lány regényt ír manapság...és arról álmodik hogy kiadják...fejlődik az írói képességed ami a hétköznapokban is jó, és megírhatsz egy kalandot, amit te magad találsz ki...:)
Rengeteg minden van, csak meg kell látni a lehetőséget :)
Én is 13 éves vagyok.
Neked nincsenek barátnőid?És hova valósi vagy?Egyépként én ha lehetne elmennék nyári munkára,de nem tudok :(.Ha gondolod felvehetjük a kapcsolatot beszélgetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!