13 éves lány vagyok, és én már most nem tudok mit csinálni a nyári szünetben. Az ilyen korú lányok mivel kötik le magukat?
Figyelt kérdés
Olvasni szoktam, de azért eész napra. Anyáék dolgoznak. Nem csinálok mást csak a gép előtt ülök. Nem vagyok lusta dög, mert csak ötössel zárom az évet...2009. jún. 7. 09:47
11/22 anonim válasza:
hmm.én 13évesen is már buliztam:D elmentem haverjaimhoz pipázgattunk.filemtnzltünk pizzázgattunk..felmentünk csakugy pestre fotóztunk ,baromságokat műveltünk közbe felvettük kamerával és összevágtuk.szép emlékamaradt:D meg karaokeztunk.
12/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az a helyzet hogy én nyáron elvagyok, csak most nekem a sulinak hamarabb vége lett, még mindenki tanul(barátnőim)-csak ezért kérdeztem. egyébként nyáron én is hasonlókat csinálok mint amiket irtatok.Egyébként budapesti vok, úgyhogy van lehetőség a bulizásra...
2009. jún. 8. 20:03
13/22 anonim válasza:
Mi anno sokat kirándultunk(nem került pénzbe)néha strand vagy mozi.
Biciklizés-szintén ingyen van....és szép helyekre eljuthatsz ahová pl. kocsival nem.
Amugy valobn 14 éves kortol alkalmaznak diákmunkásokat a diákszövetkezetek,és csak szülői engedéllyel.
14/22 anonim válasza:
Egyidős vagyok veled.. reggel 10ig alszom, aztán leülök a gép elé olvasgatom a wikipédiát, fél 12körül elkezdem csinálni a benti házimunkát, hogy mire édesanyám hazaér rend legyen.. aztán délután 4 óra felé, mikor már nincs ilyen erős UV sugárzás,elmegyek a barátnőimmel valahova, vagy kutyát sétáltatok, este pedig kinti házimunkában segítek.. gyorsan elmegy ám a nap :)
15/22 anonim válasza:
van bested?(legjobb barátnő rövidítése)legyél vele.
dvd-z,olvass,röpizz!az nagyon jó sport és erősíti a csapatszellemet is.vagy ha nincs rá lehetőséged akkor légy kreatív és barkácsolj,rajzolj.
egyébként egy jó tanács:ha télleg van egy legjobb bnőd,akkkor legyél vele sokat.
mert én például örülnék ha nekem lenne egy.akkor tuti csomót lennék vele.
remélem tuttam segíteni neked :-)
16/22 anonim válasza:
Vetess a körülötted lévő felnőttekkel egy ping-pong asztalt! (Ha van a téren akkor ne vetess). AZ egész 20 kiló, be vele a tárolóba, vagy ki vele a ház elé 5 perc felálítani. Kell még labda háló ütő és piff-paff, leköt 2-7 gyereket több órán keresztül!
17/22 anonim válasza:
ha vannak barátnöid MINDENKÉPPEN legyél velűk.nekem nincsenek igy tudom milyen rossz ha egyedűl vagy .legyél velűk amennyit csak tudsz
18/22 anonim válasza:
Én is 13 éves vagyok, és eléggé unatkozok a szünetben. De kitaláltam, hogy napirendet írok, és ez be is vált. Különben én megtanulok varrni, (és ez szerintem egyátalán nem nagyanyós)megyek a strandra, olvasok, kerékpározok, anyukámmal cirkuszba, vidámparkba megyek, stb... Remélem, tudtam néhány hasznos tippet adni!
19/22 anonim válasza:
én d.u. 4ig alszok, aztán kint lógok sötétedésik, végül gépezek, filmeket nézek barátnőkkel meg ha unatkozom takarítok, meg segítek itthon
20/22 anonim válasza:
Most olvasom vissza - nosztalgiázva - a kommenteket! Én vagyok az utolsó előtti válaszoló! Nagyon jó nyaram volt, és remélem, hogy az idei is hasonló lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!