14 éves leszek és nyáron elég hülyén barnultam le. :/ 14 alatt van valahol Pesten vagy a közelébe olyan hely ahova beengednek? És kb mennyi idő kell a szoliba hogy szép barna legyek? :/ köszi♥
Valószínűleg azért nem engednek be, mert baromira káros, főleg egy gyereknek. -.-
Ha meg 10.000Ft-od van ilyen baromságra, akkor inkább költsd értelmes dologra vagy ne dicsekedj vele!
igaz, hogy 18 a korhatár, de az alkolholt és a cigit is sok helyen kiadják
próbálkozz be itt ott, a belvárosban minden utcában van szoli és ott majd megmondják h mennyit érdemes menned
köszi utolso.*.*
nem 10 000 -m van és nem dicsekedem vele.:DDD
és nem nemvagyok terhes.:)
és mit nem irtam helyesen?:O-.-
sajnálom, megszoktam a Barbie világomat. Iphone , Plazmatv Jacuzzi a szobámban.:D bocsi nyáron dubaiba voltam;) mi az a 10 000 szerinted?: ))
oh.:)
Dubai- Ahol az álmaid valóra válnak: )
Akárcsak Vegasban, Los Angelesben..;)
Mivel megkérdezted, mit írtál rosszul, a hozzászólásaidat ideírom helyesen.
14 éves leszek, és nyáron elég hülyén barnultam le. :/ 14 alatt van valahol Pesten vagy a közelében olyan hely, ahova beengednek? És kb. mennyi idő kell a szoliban, hogy szép barna legyek? :/ Köszi!♥
10 000-nél többet nem akarok rá költeni.
Köszi, utolsó.*.*
Nem 10 000Ft-om van, és nem dicsekszem vele.:DDD
Nem, nem vagyok terhes.:)
Mit nem írtam helyesen?:O-.-
Sajnálom, megszoktam a Barbie-világomat. Iphone , plazma tv, jacuzzi a szobámban.:D Bocsi, nyáron Dubaiban voltam;) Mi az a 10 000 szerinted?: ))
Na csak ezek... a smiley-kat hagytam. Szóval tényleg tanulj meg helyesen írni, meg magyarul is, mert a ragozás se megy. Dubai helyett inkább magyartanárhoz járhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!