Majdnem fenékig érő sötét barna hajam van és szeretnék szép világos barna/sötét szőke színt. Mit csináljak vele? Szivatás nagyon roncsolná? Vagy mit tegyek? Mert az eretedi hajam szőkés barna nagyon szép és hasonlót szeretnék.
Én nem értek hozzá .. de a lapockádnál levágnál a hajad :)
Nem tudom, hogy miért szép az annyira hosszú haj ... nekem nem tetszik pasiként.
Én meg pasi vagyok és szeretem az ilyen hajat, szóval ízlések és pofonok.
A sötétbarnából a világos szőke nagyon durva, tönkreteszi, de egy ideig hordhatod aztán le kell majd vágatnod. Ha ezt bevállalod, akkor hajrá.
Feketén nem gondolkodtál? Az közel áll a mostani hajszínedhez és nagyon látványos tud lenni a fenékig érő koromfekete csillogó haj.
hát nekem az eredeti hajszinem ilyen világos barnás és ilyet szeretnék, mert gyorsan nő és csúnya a lenövés.. nem birom már ezt a hajat nem akarom festegetni...:s hogyan lehetne rajta világositani pár árnyalatot a sötét barnáról??
házi trükkök is jöhetnek:D
Sötét barnából világos szőkét semmilyen házi trükkel nem fogsz tudni csinálni, ahhoz hidrogén kell, méghozzá sok.
Mondanám a vöröset, de kb. az is ugyan úgy tönkreteszi majd.
Ismerősömnek nagyon sötét barna haja volt, neki ez használt [link]
Kicsit túl világos lett neki, de átfestette világosbarnára és nagyon szép lett. :)
természetes módon amikor megmosod a hajad utána öblítsd le camilla teával(egy ídő után kivilágosodik)sok idő
vagy nézz körbe a neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!