Van jogom hozzá?

Figyelt kérdés
Anyukám most fog nőgyógyászhoz vinni, és nem akarom hogy bent legyen a vizsgálat alatt, van jogom ahhoz hogy kiküldjem, és az orvosi titoktartás itt is érvényes? 15/L.

2014. aug. 10. 18:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
11%
Anyád helyedben eléggé elkeserednék,hogy a 15 éves kislányom kiküldene. Látszik mennyire éretlen gyerek vagy szexelni már nagylány vagy de felvállalni azt nem megy...Hú már 8 hónapja van barátod..tudod ettől még nem egyértelmű,hogy már szexelsz kemény 15 éveddel...
2014. aug. 10. 20:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem azért küldeném ki anyukámat, mert nem tudja, hogy nem vagyok szűz (egyébként az enyém sem tudja, de ha rákérdezne elmondanám, csak eddig nem "jelentettem be"...szerintem sejtik így is), hanem mert szégyenlős vagyok és elég nekem egy vadidegen doktorbácsi előtt meztelenkednem. Otthon sem vetkőzöm senki előtt még fehérneműig sem...

Úgyhogy az én anyukám is kint maradna, az biztos.

17L

2014. aug. 10. 20:36
 13/22 anonim ***** válasza:
80%

11-es válaszoló ásd már el magad és tanulj meg szöveget értelmezni. LEÍRTA,HOGY NEM A SZÜZESSÉG KÉRDÉS MIATT NEM AKARJA,HOGY BENT LEGYEN HANEM MERT FESZÉLYEZI AZ ANYJA JELENLÉTE.

15 évesen 8 hónap igenis idő:)))))))A többi 15 évesnek egyéjszakás kapcsolatai vannak.

Mellesleg,anyukád biztos megérti,hogy kellemetlen neked,ha ő is bemegy,hiszen már az is az,hogy egy idegennel megoszd a nemi szervedet,nem kell,hogy édesanyád is bámulja.

2014. aug. 10. 20:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért felnőtt fejjel sem kellemes dolog valami problémával a nőgyógyászhoz menni, pláne 15 évesen..Eléggé feszélyezve érezném magam ha az anyukám bent lenne velem, pedig már nem vagyok kamasz.
2014. aug. 10. 20:46
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az orvos meg se engedi majd, hogy bemenjen anyukád.
2014. aug. 10. 21:39
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
szerintem abba a helységbe ahol vizsgállni fog nem is fogja engedni az orvos hogy bemenjen veled.
2014. aug. 11. 13:26
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem teljesen jogos hogy nem szeretne az anyja előtt vetkőzni. Egy nőgyógyászati vizsgálat közben MINDENKI kiszolgáltatottnak érzi magát, függetlenül a korától és attól hogy szűz-e. Kíváncsi vagyok hogy a "ha szexelni elég nagy voltál, bevallani is legyél elég nagy" válaszolók közül hányan fogadnák kitörő örömmel hogy az anyjuk részt vesz a nőgyógyászati vizsgálatukon. Lehet hogy meg fogja tudni anyud hogy nem vagy szűz, nem tudom. Viszont ha elmondod neki hogy szeretnéd ha kint várna meg mert kellemetlenül éreznéd magad ha ott lenne, akkor biztos megérti. 16/L
2014. aug. 11. 14:32
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm azokat a válaszokat amik a kérdésemre válaszoltak! :)
2014. aug. 11. 15:26
 19/22 anonim ***** válasza:
26%
inkább a 15 éves ássa el magát aki már szét teszi a lábait..
2014. aug. 11. 16:14
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

B.assza meg, ne a szüzesség témán rugózzatok már!

Egyszerűen csak kínosnak érzi, hogy a dokin kívül még az anyja is belebámul a puncijába!

Annak idején, szintén 14 vagy 15 éves lehettem én is, szintén felfázás gyanúval mentem nődokihoz, anyu eljött velem, de nem jött be velem, megvárt kint a folyosón. Tudta, hogy ez esetleg nekem ciki, elvégre nem 5 éves vagyok már.

Ja, és még szűz voltam. Ha be akart volna jönni velem, tuti nem engedtem volna!

28N

2014. aug. 11. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!