Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogom van tudni, hol és...

Jogom van tudni, hol és hogyan alszik majd, vagy tényleg semmi közöm hozzá?

Figyelt kérdés

A férjemmel különváltunk, ő egy másik nővel él együtt. Még nem vihette el a lányunkat oda aludni, de ma szóba került. Én megkérdeztem, hogy hogyan képzeli, ugyanis egy szoba van, két összetolt egyszemélyes ágy. És érdekelne, hogy hogyan akarják megoldani. Erre megkaptam, hogy ha már úgyis elengedem, akkor nem tök mindegy? NEM!

Jogom van tudni, vagy semmi közöm hozzá?

2012. júl. 17. 20:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Igen, és gyámhatóságnál jelezheted ha nem megfelelőek a körülmények ahová viszi.
2012. júl. 17. 20:55
 2/21 anonim ***** válasza:
65%
Biztos vettek egy fotel ágyat. Persze megnyugszol ha rákérdezel de szerintem azért ez nem olyan nagy probléma.
2012. júl. 17. 20:57
 3/21 A kérdező kommentje:

Azért probléma, mert nem tudom elképzelni, hol akarja altatni? Maguk közé veszik? Azt azért ne már, sosem látta még a nőt... Vagy a kislány az egyik ágyon, ők meg a másikon? Vagy a kicsi a földön, vagy hogy? Igenis érdekel, hol alszik a kicsikém.

Na meg az is érdekes kérdés, hogy mennyi idősen viheti el egyáltalán ott alvósra?

2012. júl. 17. 21:12
 4/21 anonim ***** válasza:
92%

Hát reméljük vettek a gyerkőcnek ágyat, vagy nincs kinyitható kanapé vagy fotelágy? Hány éves a gyerkőc?

Engem inkább a kérdés zavar "ha úgyis elengeded, nem tök mindegy?" Hát persze hogy nem mindegy...

2012. júl. 17. 21:14
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
Én úgy tudom, bocsi ha tévedek, ha nálad van elhelyezve akkor 3 éves koráig nem viheti el, csak látogathatja. Hogy konkrétan ottalvásra mikor viheti, jó kérdés.
2012. júl. 17. 21:16
 6/21 A kérdező kommentje:

1,5 éves, most még nem is akarom odaadni, csak felmerült, hogy ha esetleg nekem lenne valami olyan programom, akkor vigyázna-e rá este? Erre ő mondta, hogy persze, de akkor elviszi...

Fotelágy nincs, nem is férne el.

2012. júl. 17. 21:19
 7/21 anonim ***** válasza:
82%
Nekünk is három ágy van egy szobába, szóval szerintem csak vettek egy fotel ágyat. Azért a közös alvást csak a barátnő is furcsállná.
2012. júl. 17. 21:20
 8/21 A kérdező kommentje:
Tuti nem vettek, ez 100%. Még csak most költöztek össze, és nem is saját szoba.
2012. júl. 17. 21:21
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Most úgy is csak a jövőben adnád oda. Akkor mond meg, hogy te ezt és ezt szeretnéd azért, hogy elvigye. Addig meg vehetnék még ágyat.

Ezt ő is megfogja érteni, hisz furcsa is lenne ha együtt aludnának.

2012. júl. 17. 21:29
 10/21 A kérdező kommentje:

Igazából nekem az böki a csőrömet, amit mondott, hogy akkor nekem már tök mindegy... Na de így nem lehet megbízni benne.

Na de majd később felhozom újra, hátha normálisabb lesz a hozzáállása. Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz. :)

2012. júl. 17. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!